Windows xp i 7 stanu na pola instalacije

poruka: 7
|
čitano: 2.328
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Isti problem s windows xp i 7

Pokusavao sam instalirat windows xp svaki put stane na pola instalacije, pa sam pokusao instalirat windows 7 i isti problem! sta napravit?

btw probo sam promjenit i dvd citac i hard.

malisa

0 0 hvala 0
14 godina

Ako imaš više keksova RAMA, isprobaj jedan po jedan, ako imaš samo jedan keks, onda probaj posudit od nekoga pa probat.

Valentin

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Isti problem s windows xp i 7

havala :D !

malisa
14 godina
protjeran

Da nije hard?

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Probo sam i hard nije! I sad sam rame ispito i nije ni to!!

malisa
16 godina
neaktivan
ivaci kaže...

Ima nekoliko faktora uzrok u prekidu instalacije. 

Test hdd alati imaš u hirens cd boot i neka se skenira ako nađe bad sectori tada kupiš novi hdd, a stari baci, ako nema bad  sectori hdd ispravna.

Test rama skeniraš ako nema errore memorija ispravna. Ako ih ima zamjeni novima.

Proc pregrijava--- Rješenje očistiti i zamjeniti termopastu na heatsinku(hladnjak) te pravilno namontirati.

Chipset pregrijava--- ugraditi dodatni vent.

Grafa pregrijava --- Rješenje očistiti i zamjeniti termopastu i pravilno montirati.

Optički uređaj --- moguće leća nije čista ili je optički uređaa ima problema u očitavanju Cd/dvd ---Rješenje zamjeniti drugim.

Te nakraju provjeriti svaki kabel ako neka koja olabavkeni npr sata kabel jer od labavih kabel zna prekinut dovod podataka--- Rješenje zamjeniti novim kabel.

Nenad
12 godina
neaktivan
Nello kaže...
ivaci kaže...

Ima nekoliko faktora uzrok u prekidu instalacije. 

Test hdd alati imaš u hirens cd boot i neka se skenira ako nađe bad sectori tada kupiš novi hdd, a stari baci, ako nema bad  sectori hdd ispravna.

Test rama skeniraš ako nema errore memorija ispravna. Ako ih ima zamjeni novima.

Proc pregrijava--- Rješenje očistiti i zamjeniti termopastu na heatsinku(hladnjak) te pravilno namontirati.

Chipset pregrijava--- ugraditi dodatni vent.

Grafa pregrijava --- Rješenje očistiti i zamjeniti termopastu i pravilno montirati.

Optički uređaj --- moguće leća nije čista ili je optički uređaa ima problema u očitavanju Cd/dvd ---Rješenje zamjeniti drugim.

Te nakraju provjeriti svaki kabel ako neka koja olabavkeni npr sata kabel jer od labavih kabel zna prekinut dovod podataka--- Rješenje zamjeniti novim kabel.

a jel bi moglo to mozda do maticne ploce bit?

malisa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice