Windows problem Hitno!!!

poruka: 6
|
čitano: 1.088
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows problem Hitno!!!

Naci imam windows vistu ultimate 32bita creckanu.Sve je radilo odlicno jedno 4mj kada mi je prije par dana jedva moglo radit na njoj ,sada me zanima kako je najlaksi nacim da rijesim taj problem bilo to "Repair-om "ili jednostavno da reinstaliram windows ,ali onda se pitam ako je ikako moguce na novi windows prebaciti programe i njihove licence???

HVALA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows problem Hitno!!!

Repair će ti pomoći samo kod oštećenih sys fajlova i sličnih problema.

I kako misliš jedva se može raditi?

Ako ti je sve totalno sporo možda je malware, driveri (jesi li ugrađivao

ikakve nove komponente?) ili je registry u kritičnom stanju.

Probaj napraviti system restore ili očistiti registry sa Tune Up-om, CCleanerom

ili nekim sličnim programom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows problem Hitno!!!

Najvjerojatnije je to crack bez SP1,i zato ti i dalje neće dobro raditi ako i napraviš reinstal ponovo iste Viste.Ali ako napraviš back-up
onoga što ti je najvažnije  bez problema sve možeš vratiti na reinstalliranu Vistu.Probaj reapirom,ali crack Vista ne radi s instaliranim SP1.
Drugi savjeti ne spadaju u ovu domenu jer spada u piratske savjete.
Edit: naravno prvo svi alati za čiščenje .

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2008 20:00 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...

Najvjerojatnije je to crack bez SP1,i zato ti i dalje neće dobro raditi ako i napraviš reinstal ponovo iste Viste.Ali ako napraviš back-up
onoga što ti je najvažnije  bez problema sve možeš vratiti na reinstalliranu Vistu.Probaj reapirom,ali crack Vista ne radi s instaliranim SP1.
Drugi savjeti ne spadaju u ovu domenu jer spada u piratske savjete.
Edit: naravno prvo svi alati za čiščenje .

Izgleda da crackana Vista ne radi nikako Osmijeh.
17 godina
neaktivan

ma odlicno je radila nego 4mj nisam imao nikakvu zastitu tek sam jucer instalirao antiviru i nasio na sve i svasta stanje se nesto popravilo ali i dalje nije dobro...

17 godina
Onda sigurno moraš formatirat particije a što sse tiće programa. ne rrazuimjem ako imaš CD-e onda možeš opet reinstalirat.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice