Windows Dark Edition v6.0 !!!

poruka: 10
|
čitano: 3.111
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!!

Vec dugo koristim Xp Media Centar Original i sad sam si u dual boot jos stavio i Windows Dark Edition v6.0

taj drugi posjeduje mnogo tweakova i nekako mi brze radi ali jos ga testiram pa pitam jel netko ima iskustva sa tim modificiranim windowsima i kakva su

googlao sam i nista posebno ne navodi samo neki updatovi zato bi mi odlicno dosla iskustva iz prve ruke

Hvala unaprijed!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows Dark Edition v6.0 !!!

imam ja i neku borg edition verziju...

hrpa software-a i update-a je vec integrirana u instalaciju, modificiran log on ekran, wallpaper i screensaver,....

iskreno, meni se ne svida, ali nekim mojih frendovima radi super...

17 godina
protjeran

Mogao bih probati... Može link? (Ne za download (XD) nego za info, of course!)

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imao sam to. milja programa, tema..... svega(skoro pun DVD). al sam se vratio na "friške" windowse koji imaju samo int. SP2.

17 godina
neaktivan

imao sam neki Black Edition, ak se tak zvao... i nemam dobra iskustva; iako dobiješ hrpu (beskorisnih) programa i tema, nakako mi je sporiji bio od običnog. I nisam neke programe mogao pokrenuti, stalno mi je javljao problem s memorijom...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma odlucio sam se vratiti na media centet prvo zato sto imam origiđi a drugo zato sto sam u te dark edition windowse pokusao instalirat sp3 i poslije instalacije se sve pomijesalo jer je ovaj sp3 pokusao vratiti izgled starih windowsa pa je sve otislo u k...

hvala na vasim misljenjima!

Evo link za specifikacije kome treba

EDIT: warez link, izbrisano

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 12:35 (manic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se nikad nisu svidale takve stvari... tko zna sta su oni napravili tim windowsima (svjesno ili nesvjesno). retail windowsi su najbolji windowsi.

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jesu, ali sam znatiželjan koliko mogu otići duboko u modificiranje. Ipak neću probat, tko zna šta mi napravi sa kompom...

BTW: Hvala na specovima.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije ova tema ali,Ljudi odite na uefa.com/fanzone tamo de nalazi nogometna igra u kojoj navijači igraju i biraju se najbolji,za sada malko zaostajemo ajmo odite igrat"u boj u boj"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nikodormius kaže...

Ma odlucio sam se vratiti na media centet prvo zato sto imam origiđi a drugo zato sto sam u te dark edition windowse pokusao instalirat sp3 i poslije instalacije se sve pomijesalo jer je ovaj sp3 pokusao vratiti izgled starih windowsa pa je sve otislo u k...

hvala na vasim misljenjima!

Evo link za specifikacije kome treba

EDIT: warez link, izbrisano

To je bio warez link, žuti karton. Drugi put pripazi koje linkove postavljaš na forum.
tandara kaže...

Nije ova tema ali,Ljudi odite na uefa.com/fanzone tamo de nalazi nogometna igra u kojoj navijači igraju i biraju se najbolji,za sada malko zaostajemo ajmo odite igrat"u boj u boj"

Stvarno nema nikakve veze s temom, ovo se smatra spamanjem. Žuti karton.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice