Windows 7 problemi

poruka: 6
|
čitano: 2.494
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 problemi

Bok, imam velike probleme s windowsom 7 ultimate, kad igram cod2, izbaci me PB ipiše restriction windows API neki file

ili disablle file/memory...... i tako nešto, pa cu danas ovaj obrisati i jos jedan koji imam.. pa me zanima kako da ih obrisem zauvijek vijeke vijekova i da sav hdd prostor ode na moj windows koj icu dns installirat... od 397 prostora na ovaj dode 100 a na drugom je 200 i tako,...

znaci, kad ga installiram kaj trebam napravit,,,, aktivirat ga...

p.s. kako da obrisem ovaj i onaj wind , neznam formatirat... i tak.... hvala i bok ... ne zamjeirte rukpis vruce je u sobi pa me nervira.. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 problemi
Pri instalaciji Windowsa formatiraš hard disk i odrediš veličine novih particija.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
14 godina
neaktivan
Windows 7 problemi

imali nek video kako to napravirt

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imaš li DVD od Windowsa?

Ako imaš :

- Umetneš DVD u komp
- Uđeš u BIOS i namjestiš DVD uređaj za First Boot Device
- Izađeš iz BIOS-a i kad ti piše Press any key to boot from CD/DVD... pritisneš bilo koju tipku te započinje učitavanje instalacije Windowsa
-U samoj instalaciji će ti ponuditi par particija za instalirati Windowse,odabereš koju ćeš i formatiraš je.
-Kad se formatira,pratiš dalje instalaciju i na kraju upišeš product key,namjestiš par opcija (korisničko ime,lozinka i internet) i to je to.

btw imaš i tu na forumu upute kako instalirati Windows 7 sa DVD-a.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
14 godina
neaktivan
Windows 7 problemi

MOLIM VAS treba mi pomoc.Instalirao sam Windows 7 Ultimate SP1.Sve je u redu sve radi bez problema ali ne rade mi medie npr. slike,glazba,videi.Nista nece.Sve sam drivere insalirao youtube mi radi sa videom i zvukom bez problema.Pokusao sam Gom player,windows media player,VLC media player,winamp i svaki program kaze da je potreban codec.Ali nije mi jasno zasto codec za mp3 ili mp4,pa sam instalirao razne codec packove i svedno ne radi.Pokusao sam i renstalirat windows i isti je problem nastupio,a slike sam pokusao otvoriti sa windowsovim programom i isto ne rade cak slike koje dodzu uz Windows nece da se otvore poruka format nepoznatpomozite ne zelim se vracat na vistu a na njoj je sve radilo ok.Imam AMD 640 II x4 3.0 Ghz procesor,ATI HD 6850 XFX,G skill Ripjaw series 4 Gb RAM,500 GB Western Digital hard.Unaprjed hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fat Tony 10370 kaže...

MOLIM VAS treba mi pomoc.Instalirao sam Windows 7 Ultimate SP1.Sve je u redu sve radi bez problema ali ne rade mi medie npr. slike,glazba,videi.Nista nece.Sve sam drivere insalirao youtube mi radi sa videom i zvukom bez problema.Pokusao sam Gom player,windows media player,VLC media player,winamp i svaki program kaze da je potreban codec.Ali nije mi jasno zasto codec za mp3 ili mp4,pa sam instalirao razne codec packove i svedno ne radi.Pokusao sam i renstalirat windows i isti je problem nastupio,a slike sam pokusao otvoriti sa windowsovim programom i isto ne rade cak slike koje dodzu uz Windows nece da se otvore poruka format nepoznatpomozite ne zelim se vracat na vistu a na njoj je sve radilo ok.Imam AMD 640 II x4 3.0 Ghz procesor,ATI HD 6850 XFX,G skill Ripjaw series 4 Gb RAM,500 GB Western Digital hard.Unaprjed hvala.

Ako si isprobao VLC kao što kažeš da jesi, onda ne bi imao problem sa Windows codecima jer VLC ima svoje vlastite, a nešto sitno ih ima i Gom. Ako nakon reinstalacije Windowsa ništa nije bolje jedino što mi pada na pamet je da sa samim Windowsima nešto nije u redu, odnosno da bi "Super/Ultra/..." i ostale modificirane torrent verzije mogle stvarati problem.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice