ovak...nakon boota kad bi trebalo pokrenut setup pojavi se samo ona njihova destkop slika i stane proces...objasnjenje i pomoc?!?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovak...nakon boota kad bi trebalo pokrenut setup pojavi se samo ona njihova destkop slika i stane proces...objasnjenje i pomoc?!?!
U BIOS-u trebas podesit postavke da ti se boota sa DVD-a , ne sa harda .
ma boota se on sa dvd-a inace nebi nis doslo do onog dijela di se bira prije setupa!!!
Jel' ti uopće DVD dobar? Da nije oštećen?
ma boota se on sa dvd-a inace nebi nis doslo do onog dijela di se bira prije setupa!!!
Jesi prebacio iz IDE u AHCI ili obratno ?
a evo..nisam isao preko boota nego ovak ne setup i ok je..hehe.
ljudi ja nemam nikakav problem, nego neda mi se radit nova tema pa bi vas nešto pitao vezi windowsa 7......
jel se može na win 7 napravit da mi bude proziran........
ljudi ja nemam nikakav problem, nego neda mi se radit nova tema pa bi vas nešto pitao vezi windowsa 7......
objasni?? kako to misliš proziran?
nije valjda da hoćeš vidjet unutrašnjost monitora
Ako želiš vidjet kaj ima u Win7 odi u C:/Windows i gledaj do milje volje , ne pisat ovakve epic postove .
pa ja mislim, kad otvorim neki folder da mi bude proziran.....a ne da mi bude bijelo.......
pa ja mislim, kad otvorim neki folder da mi bude proziran.....a ne da mi bude bijelo.......
tako si mogao odmah napisat...otkud mi znamo što bi ti da bude prozirno...
uglavnom piše ti u postu iznad tvog...
ajd dajte link di ga mogu skinut....ako vam nije problem
aero?? pa ugrađen je u win7...
me ne tak..............evo primjer jel možda znate da win xp ima program koji se instalira i onda podešavaš koju prozirnost želiš
..........ak ja hoću i na win 7............da mi bude proziran totalka ne samo ova traka.........nego sve komplet
ma daj napiši što hoćeš i kako hoćeš...i upotrijebi punu rečenicu...ja te više ne kužim...
pogledaj gore
alo ljudi di ste.....jeste li tu......recite jel ima tako nešto za w7
Ima jedan Problem sa wolfensteinom 2
Instalirao sam navedenu Igricu i sada mi steka na rezukuciji 1280*1024 Zasto
stavio sam najnovije drivere i directx
graf-ati radeon hd4650 1gb ddr2
Ima jedan Problem sa wolfensteinom 2
Instalirao sam navedenu Igricu i sada mi steka na rezukuciji 1280*1024 Zasto
stavio sam najnovije drivere i directx
graf-ati radeon hd4650 1gb ddr2
Krivi podforum...