Windows 7 problem

poruka: 8
|
čitano: 2.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Temperature stabilne sve odlicno novi komp.... restartira mi se komp svako 2-3 h -.-'' ... molim vas ako mi mozete pomoc kako da to rijesim.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Kada se to desi dali imas aktivnu internet konekciju ili ne? Kako to stabilne temperature? Dali je PC/Grafa uopce clockan ili ne?
Sta kaze testiranje memorije?
Iskljuci opciju da se PC restartira u slucaju BSOD-a  Control Panel\All Control Panel Items\System-Advanced System Settings

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 problem
Lazarus Long kaže...

Kada se to desi dali imas aktivnu internet konekciju ili ne? Kako to stabilne temperature? Dali je PC/Grafa uopce clockan ili ne?
Sta kaze testiranje memorije?
Iskljuci opciju da se PC restartira u slucaju BSOD-a Control Panel\All Control Panel Items\System-Advanced System Settings

nzn igram cod2 i odjedanput se ugasi.stabilna temperatura znaci da je temp. normalna ... to sam gledao, nista nije overclockano... sve je normalno u testiranju memorije.evo sve sam napravio kao sto si rekao.....

ali mislim da znam sto je.. bilo mi je connection interrupted i blokao mi je cod2 . a kvacica je bila istaknuta na ''Automat. rest. when blocks system-program''

16 godina
neaktivan

Windows 7 ,koji build? Kad je počelo to restartanje? Jučer ,danas? Ako je to počelo jučer ili danas ,bez BSOD-a i javljanja bilo kakvih grešaka onda ti je došlo vrijeme za promjenu OS-a!

Pročitaj OVO!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan
Windows 7 problem

iam problem sa win7 ultimate 64 bit.Kad zapalim komp on se pokrene izbaci ovaj error i nakon 10 min se zbloka i onda ga ponovo zapalim i opet isto što da radim???

error error
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko778 kaže...

iam problem sa win7 ultimate 64 bit.Kad zapalim komp on se pokrene izbaci ovaj error i nakon 10 min se zbloka i onda ga ponovo zapalim i opet isto što da radim???

daj ga prepiši,ne vidi se ništa

17 godina
marko778 kaže...

Napravi repair winsa

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
marko778 kaže...

daj ga prepiši,ne vidi se ništa

There was problem starting C:\windows\system 32\sshnas21.dll

The specified modul could not be found

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice