WINDOWS 7 problem

poruka: 5
|
čitano: 1.772
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
WINDOWS 7 problem

ovako dali neko moze reci kako rijesiti problem sa usb stickom nece da prepozna usb stick niti jedan dali neko ima driver za to to je za WINDOWS 7 pls brzo!!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: WINDOWS 7 problem
ady11 kaže...

ovako dali neko moze reci kako rijesiti problem sa usb stickom nece da prepozna usb stick niti jedan dali neko ima driver za to to je za WINDOWS 7 pls brzo!!!

Koliko znam Windowsi 7 sami instaliraju drivere, probaj flashat BIOS. imas jednu temu na ovom forumu koja to jako dobro pojasnjava

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/flashanje-bios/3479.aspx

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 22:33 (h_rca777).
15 godina
neaktivan
WINDOWS 7 problem

Instalirao sam prije jedno pola sata windows seven, i kada sma instalirao internet napravim PPPoE konekciju. Konektujem se ja lijepo i nekih 5/10 min kompjuter zamrzne, ne mogu nista raditi ni cak tastaturom, potpuno zamrznut windows. Jedina fora je da restartujem na dugme, molim vas ako ikako znate sta moze biti problem. Pratio sam da kompjuter normalno radi sve dok se ne konektujem na internet preko PPPoE konekcije, to mi se desavalo i u windows viste. U XP-a sve ide OK. Molim vas pomoc sto prije moguce jer ne mogu vise izdrzati potreban mi je net. HVALA

Chatanje Na Sonyjev Način.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WINDOWS 7 problem

e ovako imam problem sa windows 7 nije veliki ali me muči,do juce sam imo xp, sad imam win 7 32 ,problem je sto je slika previše svjetla, ( bjela ) skino sam codece za win 7 i neke za vistu,i dalje  je svjetla ,dok sam juce glado isti film slika je bila super za dvdrip ali  nije bila toliko svijetla i na hd filmovima ista stvar ,jel zna neko kako to popraviti ili neki poseban codec treba unaprijed hvala

dvdrip  format filma -na xp je čišča slika dvdrip format filma -na xp je čišča slika
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: WINDOWS 7 problem
Prinko18 kaže...

e ovako imam problem sa windows 7 nije veliki ali me muči,do juce sam imo xp, sad imam win 7 32 ,problem je sto je slika previše svjetla, ( bjela ) skino sam codece za win 7 i neke za vistu,i dalje  je svjetla ,dok sam juce glado isti film slika je bila super za dvdrip ali  nije bila toliko svijetla i na hd filmovima ista stvar ,jel zna neko kako to popraviti ili neki poseban codec treba unaprijed hvala

a da to podesis na monitoru...imas negdje sa strane ili negdje naprjed te neke gluposti preko kojis naredjujes svjetlinu i takve stvari

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice