Imam Windows 7 Ultimate x64 bit, i stavim svoj assassins creed originalni DVD unutar medija, ne prikazuje ga, ne želi ni autorun otvoriti niti išta, ima li rješenja? Kao da je blank DVD a nije a niti je oštećen
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izvinjavam se što žurim, ali ako neko može pomoći, hitno je!
Ako tko zna pomoć????
Imam Windows 7 Ultimate x64 bit, i stavim svoj assassins creed originalni DVD unutar medija, ne prikazuje ga, ne želi ni autorun otvoriti niti išta, ima li rješenja? Kao da je blank DVD a nije a niti je oštećen
...kaj ti znači "originalni DVD" ako otvara sve druge medije a njega ne onda ti taj "originalni" ne valja i možeš ga baciti
u originalno smeće...
Probaj ga par puta ubaciti.Probaj obrisati cd..Probaj stavit drugi cd da vidis dal ocitava ili ne.Ako ne ocitava onda vidi dal ti je pravilno ustekan DVD rom
TD sam ti dao zato kaj bumpas bez razloga.Nisu svi forumasi 24/7 online samo da bi tebi udovoljili.
Na dvd-u nema nikakvih crtica, na XP otvara, sad sam probao, a na win7 ga prikazuje kao blank... u tome je problem, a ostale igre otvara...
Flashaj firmware pržilice.
kako?
Na dvd-u nema nikakvih crtica, na XP otvara, sad sam probao, a na win7 ga prikazuje kao blank... u tome je problem, a ostale igre otvara...
...probaj postaviti aplikaciju igre u compatibility mode sa windovsima XP...
...probaj postaviti aplikaciju igre u compatibility mod sa windovsima XP...
ma autorun ne može pokrenuti, ne očitava DVD, a na XP da
kako?
Nađeš za tvoj model na stranici proizvođača. Skineš.
Makneš medij iz uređaja i zatvoriš ga (ladicu).
Pokreneš alat za flashanje i sačekaš dok završi.
Restartaš komp i to je to.
kako?
Odi na site proizvođača DVD-ROM-a npr. liteon.com ili asus i tražiš support, firmware (model DVD-ROM-a).
Da si malo uključil mozak (da ,znam da sam bezobziran) i otišel recimo na Google i tamo upisal Assassins creed and Windows 7 x64 ,ili nešto slično ,našel bi 100 000 mogućih odgovora da tvoja igra nije kompatibilna!!
Ali ne ,ti čekaš ovdje na forumu da ti netko odgovori!!!
A i naslov teme baš jako pomaže ,jako je uočljiv!
Da si malo uključil mozak (da ,znam da sam bezobziran) i otišel recimo na Google i tamo upisal Assassins creed and Windows 7 x64 ,ili nešto slično ,našel bi 100 000 mogućih odgovora da tvoja igra nije kompatibilna!!
Ali ne ,ti čekaš ovdje na forumu da ti netko odgovori!!!
A i naslov teme baš jako pomaže ,jako je uočljiv!
4., 5. i 6. post na ovoj stranici kaže da je kompatibilan i da radi
A jel tebi radi?! Ne!! Ima li kakvih savjeta na tom siteu?! Ne!! Pusti sad rasprave ovdje i traži dalje!!