Ovako, posto svi znate o cemu se radi tj. da se javlja zbog neoriginalnih windowsa. Moj slučaj je ovakav pa se nadam da necu dobiti karton ;)
Pa pocnimo, tamo oko Božića sam na Podravkinoj nagradnoj igri dobio računalo s instaliranim windowsima na godinu dana, no kako to obicno biva racunalo se pokvarilo (otisla maticna) i zavrsilo na servisu jer je bilo pod garancijom i nakon cca. 40 dana dobijem ga nazad. Sve je radilo, stavli su novu maticnu (bar prema njihovim rječima). I tu je doslo do problema, par dana je sve bilo normalno i tako jedno jutro lijepo upalim i doceka me crni ekran i razne poruke o windows genuineu. E sad, ja sam njih zvao i prijavio da su me prevarili, da nije proslo ni 3 mjeseca a meni istekao windows. No naravno ovi iz Podravke krive uvoznika, a on kaze da je pocelo isticati od prvog paljenja racunala, i ja sad ne znam sta da mislim o svemu tome, pa sam odlucio predstaviti problem svijetu, pa tko hoće i zna neka pomogne-KAKO DA VRATIM NA STARO?
Hvala, nadam se da ce moderatori/admini imati razumijevanja Na kraju krajeva pretplacen sam na Bug.