Windows 7 Pro Problemi sa aktivacijom

poruka: 6
|
čitano: 2.596
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows 7 Pro problem na kraju instalacije

Pozdrav! E ovako imam jedan problem, koristio sam racunalo normalno prije 20 min i sve je savrseno radilo.

Posto je na kompu bio XP htio sam staviti Win7 Pro, original kljuc skinut sa MSDNAA

I kreno instalaciju odabro jezik, sve normalno... I kada sam odabro jezik, kreiro novu particiju...

Kako mi je instalacija dosla pri kraju i racunalo se restartovalo. I sad ko i inace jos mi se treba javiti da napravim

user akaunt i da ukucam CD Key, ali to mi se ne pojavljuje uopcem samo stoji crni ekran i nista vise, nikaki error, poruka ili nesto slicno

nznm sta bi radio, znaci prije 20 min je sve super radilo, inst sam windowse puno puta ali eto tako sta mi se jos nikad nije desilo!

Dali mozda neko ima neku korisnu informaciju ili opciju sto bi mogao napraviti, hvala!

ShoNe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je problem sa instalacijom, ne sa aktivacijom. Ako neće biti pomaka od samo crnog ekrana bojim se da ćeš morat ponovno. Ako instaliraš s cd/dvd, provjeri da nije na njemu greška.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da sa instalaciojom je problem, greskom sam napiso aktivacijom, i nije preko cd-a tj dvd-a nego preko usba inst to! ali sto je najgore instalacija mi dodje do kraja! i samo jos taj dio, ali crno stoji... pokuso sam ja na sljepo ukucadi cd key, al nista, pokuso sam ponovno instalirati ali opet nista... preko istog usba sam inst jucer windowse isto 7ca pro samo 64bitna verzija na laptopu.... ali eto vao nece li ga nece....

ShoNe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eurekaaa!!! :D malo sam guuglo i naso sam rijesenje! Fora je u tome sto mi je tv bio prikljucen na hdmi i to je citava svat! iskopco kabel ukuco kljuc i sljaka :D

Ljudi svakao hvala na pomoci xD

ShoNe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ako bi ponovno skinuo instalaciju i pokrenuo tu novu riješilo problem, ali to je samo moje mišljenje.

Jao ovako nešto mi nije bilo na kraj pameti da te pitam je li ti neš drugo priključeno možda -.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 22:32 (mathmonster).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Pro Problemi sa aktivacijom
mathmonster kaže...

Mislim da ako bi ponovno skinuo instalaciju i pokrenuo tu novu riješilo problem, ali to je samo moje mišljenje.

Jao ovako nešto mi nije bilo na kraj pameti da te pitam je li ti neš drugo priključeno možda -.-

vjeruj ni meni nije bilo na karaj pameti da tak sta moze biti razlog :D

ShoNe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice