Windows 7 - prespor

poruka: 5
|
čitano: 2.081
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 - prespor, nece ucitat boot cd, neda se

Odjednom boot windowsa se usporio, prvo ona slika stoji 5 min pa onda poslije toga crn ekran i ona crtica blinka 10-15 min.. imam cd od win7 i rusio sam i podizo sustave i kod sebe i kod drugih.. naredio sam first boot device cd... al kad treba izbacit ono press any key to boot from cd, meni blinka crtica i na kraju me pita safe mode ili normal.. mogu ja uc u komp na nekih 10 min pa se zamrzne.. kako da srusim ovo govno poso mi gori zbog ovog.. hvala unaprijed

Ako sam ovo ja ... onda si to ti ... !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Windows 7 - prespor, nece ucitat boot cd, neda
flyboy333 kaže...

Odjednom boot windowsa se usporio, prvo ona slika stoji 5 min pa onda poslije toga crn ekran i ona crtica blinka 10-15 min.. imam cd od win7 i rusio sam i podizo sustave i kod sebe i kod drugih.. naredio sam first boot device cd... al kad treba izbacit ono press any key to boot from cd, meni blinka crtica i na kraju me pita safe mode ili normal.. mogu ja uc u komp na nekih 10 min pa se zamrzne.. kako da srusim ovo govno poso mi gori zbog ovog.. hvala unaprijed

Rista,di si? Na PC ili Lap-topu? Uglavnom, da ne duljim, vidi u biosu tam di si stavio boot CD/DVD kao prvi, imaš i postavke za AHCI, odnosno uključi ga ili stavi na "Compatible", pa vidi jel možeš podići winse sa dvd-a.

Evo malo prouči: ↓

http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface

Avira + Outpost Pro Security Suite !
16 godina
neaktivan
Windows 7 - prespor

aj probat cu ujutro, hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - prespor

ima ACPI configuration

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - prespor

Rijeseno. Gušila je prašina koja je bila odozada na napajanju. :D haha

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice