Windows 7 nece bootat

poruka: 7
|
čitano: 2.975
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 nece bootat

Imam jedan dosta veliki problem ocu si instalirati windows 7 x64, fino sam sprzio na dvd i pokusao bootat ali nece, dok sam stavio xp/vistu 32 bit sve sljaka iz prve, kod frenda sam tu istu kopiju sedmice probao startat iz viste x64 i instalirao i sve sljaka.

Sad nisam siguran dal sam trebao iz tog dvd sloziti nesto specialno za boot ili nesto.

Ako vec postoji negdje ovaj odgovor ispricavam se nisam vidio pogledao sam onaj gore turtorial, da maknem 2gb rama i ostavim 2gb nutra ali nije pomoglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 nece bootat

iako si vjerovatno to probao, probaj il u biosu stavit dvd kao prvi čitač  ili pokrenut boot manager kad se sustav počne palit..

16 godina
neaktivan

Probao sam staviti dvd kao prvi citac, onda poslje kao jedini i jos sam probao s managera ali nist nece :(.

16 godina
protjeran
f1lt3r kaže...

Imam jedan dosta veliki problem ocu si instalirati windows 7 x64, fino sam sprzio na dvd i pokusao bootat ali nece, dok sam stavio xp/vistu 32 bit sve sljaka iz prve, kod frenda sam tu istu kopiju sedmice probao startat iz viste x64 i instalirao i sve sljaka.

Sad nisam siguran dal sam trebao iz tog dvd sloziti nesto specialno za boot ili nesto.

Ako vec postoji negdje ovaj odgovor ispricavam se nisam vidio pogledao sam onaj gore turtorial, da maknem 2gb rama i ostavim 2gb nutra ali nije pomoglo.

moraš u neru napravit rip u butt verziju i tako je spržit i onda če butat

a što se mene tiće da se to instalirat i bez butanja

I Jadantisi
16 godina
neaktivan

A kako da instaliram bez butanja kad u 32bit xp mi nece pokrenut instalaciju....

16 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

Nađi i skini ispravan .iso Sedmice i sprži ga na dvd. Očito je da ovaj nije bootabilan. Znači ,nikakvo raspakiravanje i preslagivanje fileova nego direktno otvori .iso sa Nerom ili kaj već imaš za prženje i sprži.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 1:52 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Eto problem rjesen, sprzio sam ispocetka iso na 4x speed i sve sljaka instalirao sedmicu na main pc i laptop sve sljaka super.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice