Windows 7 key

poruka: 6
|
čitano: 2.666
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows 7 key

Jel mi moze neko pomoc imam win 7 proffesional 32 bita...kupio sam key ..jel ima taj key neki limit ili nesto jel bi reinstalliro windows

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 7 key
Tomek1995 kaže...

Jel mi moze neko pomoc imam win 7 proffesional 32 bita...kupio sam key ..jel ima taj key neki limit ili nesto jel bi reinstalliro windows

Nema limit. Ako i bude problema, sve se lako riješi pozivom u Microsoft Hrvatska, telefon 0800 300 300. Rade radnim danom od 8 do 16.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
Windows 7 key

Eh, a meni na XP-u govori da sam instalirao Windows već 20 puta i nemogu više aktivirat key -_-

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
CroMaky96 kaže...

Eh, a meni na XP-u govori da sam instalirao Windows već 20 puta i nemogu više aktivirat key -_-

pročitaj post iznad svog

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
CroMaky96 kaže...

pročitaj post iznad svog

a netko bi trebao pročitati i radno vrijeme :)

zvati cu ovih dana..

Maky
15 godina
moderator
CroMaky96 kaže...

a netko bi trebao pročitati i radno vrijeme :)

zvati cu ovih dana..

nisam mislio sad, sutra :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice