Windows 7 internet

poruka: 8
|
čitano: 1.821
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 internet

Postovanje, ovako, imam mali problem. Kupio sam si novi komp i stavio na njega windows 7. do sad sam imo wireless internet od t coma. imao sam siemens usb adapter 108, al na sedmicu ga nemogu instalirat, pise da nije kompatibilan. zvao sam t com i kazu da oni jos nemaju nis za sedmicu. preporucili su mi da promijenim OS, al to mi se ipak neda. znaci treba mi nekakav adapter koji je kompatibilan sa sedmicom da mi hvata wireless signal. jel mogu tak nes kupit u hg spotu, linksu, ili di bi tog vec moglo bit??

i imam jos jedno pitanje, nije dobar topic al da ne otvaram bezveze 2. da se razumijemo, totalni sam noob i nis se ne kuzim u kompove. instaliro sam sedmicu i napravio sam particiju, imam sad C drive od 100 GB i E sa ostatkom. Za kaj da koristim C? samo windowse ili jos nes? a sve ostalo na E? jel mogu nekako napravit da mi desktop spaada pod E ili da na desktop stavljam shortcuteve?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 internet

no kaj? nitko nezna?

15 godina
neaktivan
Windows 7 internet

super!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
frenic kaže...

super!

Sam u svojoj temi znam kako ti je :)

Ovako: 1. Ne kupuj nikakav usb već PCI karticu koju uštekaš u matičnu računala za koju sigurno imaš drivere i puno je bolje i kvalitetnije riješenje.

2. C particiju koristi za programe i igre, a E particiju za muziku, slike i druge bitne datoteke koje oćeš da ti ostanu nakon eventualnog formatiranja C particije, do kojega može doći zbog npr. virusa.

3. Za customizaciju lokacije desktopa, foldera "My documents i sl" instaliraj Tune Up utilities koji ima sve te opcije u sebi + još brdo stvari za održavanje sistema brzim i zdravim.

Random chance seems to have operated in our favor.
16 godina
protjeran
Windows 7 internet

A da odeš kompaktibili mod? otvoriš ga kao win xp sp2 i instaliraš i kakav je tu problem? i mogao bi bolji naslov napisat

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
frenic kaže...

Postovanje, ovako, imam mali problem. Kupio sam si novi komp i stavio na njega windows 7. do sad sam imo wireless internet od t coma. imao sam siemens usb adapter 108, al na sedmicu ga nemogu instalirat, pise da nije kompatibilan. zvao sam t com i kazu da oni jos nemaju nis za sedmicu. preporucili su mi da promijenim OS, al to mi se ipak neda. znaci treba mi nekakav adapter koji je kompatibilan sa sedmicom da mi hvata wireless signal. jel mogu tak nes kupit u hg spotu, linksu, ili di bi tog vec moglo bit??

i imam jos jedno pitanje, nije dobar topic al da ne otvaram bezveze 2. da se razumijemo, totalni sam noob i nis se ne kuzim u kompove. instaliro sam sedmicu i napravio sam particiju, imam sad C drive od 100 GB i E sa ostatkom. Za kaj da koristim C? samo windowse ili jos nes? a sve ostalo na E? jel mogu nekako napravit da mi desktop spaada pod E ili da na desktop stavljam shortcuteve?

Prvo, naravno da možeš. Nabaviš WLAN adapter koji ima drivere za W7.

Drugo, C za Windowse / aplikacije, E za podatke. Na desktopu samo shortcuti.

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

A da odeš kompaktibili mod? otvoriš ga kao win xp sp2 i instaliraš i kakav je tu problem? i mogao bi bolji naslov napisat

A da ne pišeš gluposti po forumu?

Random chance seems to have operated in our favor.
15 godina
neaktivan
Windows 7 internet

a napokon. Hvala vam svima na pomoci!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice