Jucer sam frendu instalirao 7-cu i sve radi osim što ne želi ući ni u Computer, Dokumente, Control Panel nista od toga sa desne strane izbornika start i pojavi se neka greška sa explorer.exe procesom (znam da je to proces) i ja instaliram onaj neki program registy (nešto) da riješi sve te navedene probleme, a bilo ih je 35-36 i sve je to riješio i resetirao komp, ali problem i dalje stoji. to mi je čudno jer je sve proteklo u najboljem redu, sve drivere je prepoznao i instalirao, net mu radi bez problema (mislim da u to i jedino i moze uci) eto tako molim vas za pomoc.....brzo!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
alo????? zna li tko?
Si probao ići repair sa windows 7 instalacijskim dvd-om?
Si probao ići repair sa windows 7 instalacijskim dvd-om?
probao sam...ali mi ga ne pokaže...pokaže mi samo onaj dio gdje formatiram particije i dalje nastavljam sa instalacijom novih windowsa?
si probao restartat explorer ?
ako to ne pomogne, otvori dvd sedmice i C:\windows\system32, ako na cd-u nađeš explorer, iz taska ga ugasi, iz c obriši i stav sa cd-a novi, pa ga u tasku pokreni, ili jednostavnije samo overwrite napraviš... možda pomogne
no nemoj to radit ako ti radi desni klik na desk, jer je onda explorer u redu
Pokreni Windows Task Manager i isključi sve procese koji zauzimaju najviše procesora
Trebat ćeš onda napraviti recovery disc, nać ćeš opciju u backup and restore (start/all programs/maintenance/backup and restore --- u njemu ti je create a system repair disc)
piratski win i vjerojatno je do cracka
Trebat ćeš onda napraviti recovery disc, nać ćeš opciju u backup and restore (start/all programs/maintenance/backup and restore --- u njemu ti je create a system repair disc)
e al ne znam dal ce ga to htjeti otvoriti?
Evo ja sam sad isprobao svoj recovery disc po prvi put, tamo ti je opcija repair. Ako ne ide preko start menu-a probaj preko control panela (win tipka+R i napiši control panel)
Ja imam isto problem sa explorer.exe alimoj je drukčiji.
Kad pokrenem neki program kao uTorrent proces se jednostavno razleti. Ideje?
Nije slučaj samo sa uTorrent nego i sa drugim software-ima...

expplorer.exe stane i potreban mu je restart procesa, a taskbar promijeni boju i smrzne se.

napravi novi explorer
imaš pod mojim temama upute
ja sam imo sličan problem
samo mi dođe "presto radit" al sad je sve ok
I ja imam jedan problem.
Ovako: kad više puta koristim desnu tipku miša dođe
mi greška da Windows explorer.exe je prestao raditi i zatvori mi se prozore (ne programe, nego
opčenito explorer, mape.) Prije mi se to par puta dogodilo, a sad u roku ovih 2 tjedna sve česće...
molim pomozite !!!!
Svo tu navedeni problemi su softwerske prirode, skinite windowse odavde, to su orginal linkovi:
http://techpp.com/2009/11/11/download-windows-7-iso-official-direct-download-links/
Ilegalno !!! ::P
Neko drugi, pomozite!?
Ispričavam se moderatorima na prijašnjem postu.
EDIT: RIJEŠENO.