Windows 7 Activation zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 46.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 Activation

znali neko gdje mogu naci aktivaciju za Windows 7 ultimate RC -  ver.  6.1.7100 Build 7100    , molim vas ako je vec neko downloadovo da mi kaze tacno mjesto gdje mogu skinuti , downloadovo sam kamaru nekih aktivatora ni jedan nije bio kakav treba.....    HVALA Osmijeh

vozdrucaaa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Windows 7 Activation
m3m0_Be kaže...

znali neko gdje mogu naci aktivaciju za Windows 7 ultimate RC -  ver.  6.1.7100 Build 7100    , molim vas ako je vec neko downloadovo da mi kaze tacno mjesto gdje mogu skinuti , downloadovo sam kamaru nekih aktivatora ni jedan nije bio kakav treba.....    HVALA Osmijeh

Prvi dan i sve mi lici da ces popiti ban...

16 godina
protjeran
m3m0_Be kaže...

prvo da te pitam jel misliš ono kad odeš na microsoftovu str i vidiš dal je original il nije ak na to misliš neče ti ni pokazati da je original jel nea u prodaji ali ako misliš sama aktivacija windowsa onda odi u my computer>system(mislim na ono gdje gledaš koji ti je win...)>i imaš dolje na dnu piše da su ti ostala 3 il kolko več dana da aktiviraš windows stisni na to i aktvirat češ ali na microsoftovoj str ti neče pokazat da je original jel još nije u prodaji!! Smijeh

Mato_Lukic
16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
m3m0_Be kaže...

Prvi dan i sve mi lici da ces popiti ban...

nije samo ban al kak more pokrenit na tom kompu win 7 pitam se koja mu je ocjena sigurno ispod 3 meni je iznad 6 al sam maknio hh

Mato_Lukic
16 godina
odjavljen
Mato_Lukic kaže...

nije samo ban al kak more pokrenit na tom kompu win 7 pitam se koja mu je ocjena sigurno ispod 3 meni je iznad 6 al sam maknio hh

Ne bi se mijesao u to... Po meni je W 7 samo malo doradjena Vista Smijeh.

16 godina
neaktivan

da nebi dobio ban ja se odjavljujem ODMAH PRVI DAN  ... jel ako nekom nesto nije jasno onda za to postoje forumi nisam nista radio sto netreba niti psovao niti nesto stavljao kako netreba , znam da ima bezbroj ovakvih tema al volim licno se uputiti i posavjetovati sa drugima zato i postoje forumi tipa ovakvog sadrzaja al nebitno, izgleda vi trazite ljude koji sve znaju i da sto manje pricaju medzusobno , pošto sam web dizajner napravi cu licni forum peko phpbb gdje mi nece niko se tovarit za banove a ovo cu iznjeti u javnost na medijima i ostalim casopisima kako odbijate od foruma vaše dugogodišnje ćitatelje bez ikakvog razloga  ... srdaćan pozdrav

vozdrucaaa
16 godina

Covjek je pitao za aktivaciju Win7 RC, a ne Win7 RTM.

Koliko se ja sjecam (a nisam skoro uopce prckao po Win7) za Win7 Beta i Win7 RC je Microsoft besplatno dijelo kljuceve za aktivaciju.

Jedino sto ce normalno raditi do 01.03.2010 (ili tako neki datum), a onda ce poceti sa restartovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 Activation

Šta pričate vi? Pa 7100 build se može downloadati sa microsoftove stranice. isto tako i serial. A aktivacija je besplatna.
Sve je besplatno!!

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 Activation

E to je kad se bez čitanja uleti u razgovor. Windows 7 RC je besplatan za probu do godine. Tako da to nije nikakvo kršenje pravila. Jer tema nije kako aktivirati Windows 7 RTM, nego aktivacija Windows 7 RC koji microsoft djeli šakom i kapom da svi mogu isprobati i dati svoje mišljenje.

Sve za Win 7 RC je tu: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/download.aspx 

I svi koji hoće isprobati požurite jer se može skidati samo do 20.08.2009

EDIT: Mislim da bi se tu netko trebao upristojiti   zbog plašenja, prijetnji i tjeranja ljudi sa foruma. Jedino forum admini imaju pravo odlučiti i upozoroti te ako je potrebno banati.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 9:01 (Hummer).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 Activation

Valjda je danas loša biometeorološka prognoza pa je većina nešto nabrijana bez razloga Smijeh. Čovjek je došao pitati što mu treba za aktivaciju sedmice a neki se odmah igraju španjolske inkvizicije.

A sad odgovor; ne trebaju ti nikakvi akvtivatori za Win 7 RC, on je besplatan i biti će potpuno funkcionalan do 1.3.2010. samo ga trebaš aktivirati sa ključevima koje dobiješ na stranici za download od Microsofta(link ti je u postu iznad). Ako si skinuo verziju sa torrenta ili sa nekog file-sharing servisa (što ne bi preporučio jer nikad ne znaš što li je sve petljano po tome) svejedno možeš na netu pronaći potpuno legalno ključeve za W7 RC, npr. ovdje.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

1 0 hvala 0
16 godina
Hummer kaže...

I svi koji hoće isprobati požurite jer se može skidati samo do 20.08.2009

Može biti da sam ja nešto profulo, ali koliko znam do 20.08. se može skinuti sa MSove stranice, a oni će i nakon tog datuma dijeliti keyjeve. Torrent != ilegalno :]

Every hole is a goal!
16 godina
m3m0_Be kaže...

pošto sam web dizajner napravi cu licni forum peko phpbb gdje mi nece niko se tovarit za banove a ovo cu iznjeti u javnost na medijima i ostalim casopisima kako odbijate od foruma vaše dugogodišnje ćitatelje bez ikakvog razloga  ... srdaćan pozdrav

Ovo sam tek sada uočio...

Ja ne znam od kada to korisnik foruma predstavlja vlasnika istog...

Ako imaš kakvih primjedbi onda se tog korisnika prijavi ili, čak bolje, pokuša izgladiti s njime sukob / nesporazum.

Ja sam neki dan bio u sličnoj sitvaciji na jednog drugom forumu i ekipa je počela okolo se derati - ban ban. Kontaktirao moda, ispričao se, objasio o čemu se radi i... Istina, bilo je banova zbog mog topica, ali nisu bili life-time nego 3 satni, i nisam ih ja pokupio. Plus, dobio ispriku.

Bilo je i slučaja gdje sam pobrao ban jer sam reko - istinu. Mod je okolo dijelio pamet o stvarima koje nisu imale veze sa vezom (ovako, forum opće namjene gdje je bio podforum o informatici i, naravno, ljudi nisu imali neki razinu znanja, a ovaj se razbacivao kojekavim nazivljem i skraćenicama), ja sam, uz pomoć 5-6 linkova, razbio odjednom njegovu sliku "Alfa i Omege IT znanosti", i pokupio ban. I šta bi ja sada trebao? Njegov problem i vodstva tog foruma.

Mislim, da se sada netko prestavi ko pripasnik neke druge rase, a ja počnem na topicu uzdizati svoju rasu, omalovažavat druge, ti bi pomislio da su Bugovci rasisti? Ne znam... Prije bi se reklo da sam ja neodgojen primitivac i da Bug nema apsolutno veze sa time.

Ti otvaraj forume ako hoćeš i iznesi šokantnu vijest u javnost koja će izbaciti sa naslovnica Kosoricu, Simonicu, Minsk; ali bi se ja na tvom mjestu zapitao - Koliko će tako nešto imati odjeka? Koliko će ljudi stati iza mene, a koliko iz renomiranog časopia? Kakvu ća ja sadisfakciju imati, a kakav će biti utjecaj na moju karijeru web dizajnera?

Iskreno, mislim da samo, kako se kaže, laješ, ali ne grizeš, međutim, okani se drama queen ispada bilo ovdje bilo na nekom drugom forumu. Nitko to ne voli.  

Every hole is a goal!
17 godina
Bukva kaže...

Bilo je i slučaja gdje sam pobrao ban jer sam reko - istinu...

Potpuno isti slucaj i kod mene. Pobrao ban na PCplay forumu jer ljudima smeta kada imas vise znanja od njih.

Back on topic. Ako nesto nije po pravilima, umjesto glumljenja SERIFA, prijavite to. Memo, nemoras se nista uzrujavati i prijetiti, samo procitaj pravila i sve 5. Vjeruj mi ovdje ce ti biti puno ugodnije nego na bilokojem forumu ako ces se pridrzavati potonjih. W7 RC key mozes naci na MS stranicama.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 17:09 (ukay1000).
16 godina
protjeran
Windows 7 Activation

ako kom treba cd-key od 32 bitnog ili 64 bitnog nek mi se javi to vrjedi za one koima se neda tražit!!!!

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 Activation

daj Mato sta glumis decko je lijepo pito za aktivaciju nije nis pito za cracking, a o hakiranju vjerujem da nemas pojma ni sta ja ip adresa.. stoga nemoj se pravit pametan... Ovdje ima netko CEH certifikat zato jezik u guzicu...

Care ako imas build 7100 ili 7200 pokreni cmd sa administratorom i napisi ovo

slmgr.vbs -ipk MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP

pricekaj dok se product key ne instalira pa zatim napises

slmgr.vbs -ato u roku 10 sec ce ti se win aktivirati... ajde pa javi

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Windows 7 Activation

Opet hrpa off-topica i opet se neki igraju moderatora... 

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...
m3m0_Be kaže...

pošto sam web dizajner napravi cu licni forum peko phpbb gdje mi nece niko se tovarit za banove a ovo cu iznjeti u javnost na medijima i ostalim casopisima kako odbijate od foruma vaše dugogodišnje ćitatelje bez ikakvog razloga  ... srdaćan pozdrav

Ovo sam tek sada uočio...

Ja ne znam od kada to korisnik foruma predstavlja vlasnika istog...

Ako imaš kakvih primjedbi onda se tog korisnika prijavi ili, čak bolje, pokuša izgladiti s njime sukob / nesporazum.

Ja sam neki dan bio u sličnoj sitvaciji na jednog drugom forumu i ekipa je počela okolo se derati - ban ban. Kontaktirao moda, ispričao se, objasio o čemu se radi i... Istina, bilo je banova zbog mog topica, ali nisu bili life-time nego 3 satni, i nisam ih ja pokupio. Plus, dobio ispriku.

Bilo je i slučaja gdje sam pobrao ban jer sam reko - istinu. Mod je okolo dijelio pamet o stvarima koje nisu imale veze sa vezom (ovako, forum opće namjene gdje je bio podforum o informatici i, naravno, ljudi nisu imali neki razinu znanja, a ovaj se razbacivao kojekavim nazivljem i skraćenicama), ja sam, uz pomoć 5-6 linkova, razbio odjednom njegovu sliku "Alfa i Omege IT znanosti", i pokupio ban. I šta bi ja sada trebao? Njegov problem i vodstva tog foruma.

Mislim, da se sada netko prestavi ko pripasnik neke druge rase, a ja počnem na topicu uzdizati svoju rasu, omalovažavat druge, ti bi pomislio da su Bugovci rasisti? Ne znam... Prije bi se reklo da sam ja neodgojen primitivac i da Bug nema apsolutno veze sa time.

Ti otvaraj forume ako hoćeš i iznesi šokantnu vijest u javnost koja će izbaciti sa naslovnica Kosoricu, Simonicu, Minsk; ali bi se ja na tvom mjestu zapitao - Koliko će tako nešto imati odjeka? Koliko će ljudi stati iza mene, a koliko iz renomiranog časopia? Kakvu ća ja sadisfakciju imati, a kakav će biti utjecaj na moju karijeru web dizajnera?

Iskreno, mislim da samo, kako se kaže, laješ, ali ne grizeš, međutim, okani se drama queen ispada bilo ovdje bilo na nekom drugom forumu. Nitko to ne voli.  

Samo bih htio da kazem da je slucaj rijesen i to na fin nacin , na prvu mislio sam da je neko rekao da bi mogao ban saluziti od administratora medzutim vidjeo sam da je obicni smrtnik kao ija , onda sam shvatio da nije do osoblja BUG Casopisa vec do onog ko je poceo da brblja , mozda je to bas htio da me izrevoltira kako bi doslo do svega ovoga , iskreno nemam nikakvi dodira sa medijima tako da i nisam htio bug blatit samo samo malo u trenutacnoj huji to rekao a kako bi rekli stari ljudi  "neradi nekom sto nebi volio tebi neko da uradi" , i to ga se predrzajem u zivotu samo eto malo sam bio izgubio razum kad sam vidjeo da neki predpostavljam djecak , koji nema preca posla vec bacati suvišne komentare a ja sam takav ako sam ispravan nevolim iko da mi pise prijetnje i da me bilo kako ignorise iz drustva ako nisam zasluzio ako jesam nek uradi to odmah jer zasluzujem .  u svakom slucaju vidim da si dobar covek i da si mi nesto napisao cime mi je popravilo noc i shvatio da ipak ima dobri ljudi koji nezele nered bas kao i ja na ovoj zemlji ... hvala na razumjevanju   , I IZVINJAVAM SE BUG FORUMU JER NISU BILE NAMERE TAKVE

Pozdrav

vozdrucaaa
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 4:16 (m3m0_Be).
16 godina
neaktivan
tesster kaže...

daj Mato sta glumis decko je lijepo pito za aktivaciju nije nis pito za cracking, a o hakiranju vjerujem da nemas pojma ni sta ja ip adresa.. stoga nemoj se pravit pametan... Ovdje ima netko CEH certifikat zato jezik u guzicu...

Care ako imas build 7100 ili 7200 pokreni cmd sa administratorom i napisi ovo

slmgr.vbs -ipk MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP

pricekaj dok se product key ne instalira pa zatim napises

slmgr.vbs -ato u roku 10 sec ce ti se win aktivirati... ajde pa javi

HVALA LEGENDO .  :) uspio sam napraviti aktivaciju .. skontao sam , bio si od pomoci tnx i hvala na razumjevanju u ovom nesporazumi ipak ipak ima i fini ljudi na ovom forumu drago mi je da mozemo suradzivati ako sta bude trebalo u zivotu od web dizajna i suradnje kakve javni se na   email : info@webstudio.co.ba  -   pozdrav :D

vozdrucaaa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice