Win7 x64 i ISO mount program

poruka: 6
|
čitano: 4.984
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Eto, ne znam sta da vise radim... Trazim besplatni program za montirati ISO u Win7 x64.

Pa pola njih mi kaze da su nekompatabilni, a za neke mi kaze da trebam dopustenje administratora! A ja sam jedini user, wtf?

Nije mi stvarno jasno to s administratorom, trazio sam manijakalno di se to moze srediti, i nisam nista pronasao. Cinimise da je to na Deamonu takodjer bilo. Deamon Lite ili tako nesto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 11:30 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam mislim isti problem... tražim program s kojim bi mogao montirati iso datoteku na windows 7, imao sam power iso na Xp i sve je radilo, a sad na sedmici nece, pa ako neko zna neki program s kojim bi mogao bez problema raditi s iso. datotekama na windows 7, molio bi da kaže jer mi je stvarno potrebno i nije mi sad do ponovne reinstalacije windowsa i vračanje na windows Xp... hvala

I See Offline People !
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 19:13 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win7 x64 i ISO mount program
Meni radi Daemon tools lite, a prijatelju radi Poweriso bez problema
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina

Ja sam probao na win 7 sa PowerISO i radilo je, doduse nekako usporeno, i nakon toga sam ustvari saznao da win 7 ima ugradenu podrsku za upravljanje ISO datotekama, ali mislim da se ne moze mountati virtualni drive, ali ako samo zelite snimiti ISO datoteku na cd-dvd, tada je potrebno desni klik na ISO file i izabrati Open With i onda Windows Disc Image Burner

Za sve ostale radnje sa ISO datotekama ima programcic koji se zove  Virtual Clone Drive i trebao bi raditi radi ok na win 7

Poslije instalacije potreban je restart.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 20:10 (croart).

0 0 hvala 0
15 godina

koristim power iso ver 4.2 na win 7 64x i bez problema mi radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa koja je već ovo tema s ovim "problemom"?!

još od prvih beta sedmice, redovito se svaki tjedan otvori nova

pa dajte pogledajte stare teme, ima ih hrpetinu

Atomska bubamara. | Ne znate što predstavlja moj avatar? Pogledajte Moj PC :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice