Win7 da ili ne? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.438
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Win7 da il ne?

pozdrav bugovci. užasno bi želio staviti windows sedmicu na komp, al mislim da mi je preslab. PC- Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz, 512 MB RAM, Radeon x1300/1500 series.
od programa kosritstim guitar rig 4 (sviranje gitare i snimanje - dosta važan.) a od igra CS 1.6 (Skyrim I BF3 igram na bratovom laptopu). sad bili mi štekali Guitar rig i CS? .
Instaliral bi Enterprajsa.
Hvala unaprijed:)

Tetoviram kurve lemilicom:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Win7 da il ne?

Ako staviš još 512 rama onda stavi win 7...ovako če ti se vuči kao krepana mačka;.)))

My way
14 godina
gave233 kaže...

pozdrav bugovci. užasno bi želio staviti windows sedmicu na komp, al mislim da mi je preslab. PC- Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz, 512 MB RAM, Radeon x1300/1500 series.
od programa kosritstim guitar rig 4 (sviranje gitare i snimanje - dosta važan.) a od igra CS 1.6 (Skyrim I BF3 igram na bratovom laptopu). sad bili mi štekali Guitar rig i CS? .

Probaj nabaviti još 512mb rama da imaš 1gb,ja sam imao prije za lan P4 2.2ghz,1gb rama,ati 9600 agp i igrali smo na njemu CS 1.6 CS Source,Cod 1,Cod 2,WoW.

PM radi.
16 godina
Win7 da ili ne?

da se mene pita, ja nebi... makina je preslaba u svakom pogledu... xp drzi i nepustaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Win7 da ili ne?

Imaš premalo RAM-a. Minimalni zahtevi za instalaciju 7-ice uključuju, između ostalog, 1GB RAM-a za 32-bitne verzije i 2GB za 64-bitne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gave233 kaže...

Preslab  ti je komp. Meni sa 1.5 GB RAM-a je windows 7-ica štekala,a tebi sa 512MB RAM-a se neće moć ni instalirati. ostavi XP il ako ga nemaš njega stavi. Alternativa je Linux.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
Win7 da ili ne?

barem 2 gb rama..... jel zna win 7 potegnut do 1 gb dok nista ne radi :)

Sretan Božić i godina nova!
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice