pozdrav bugovci. užasno bi želio staviti windows sedmicu na komp, al mislim da mi je preslab. PC- Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz, 512 MB RAM, Radeon x1300/1500 series.
od programa kosritstim guitar rig 4 (sviranje gitare i snimanje - dosta važan.) a od igra CS 1.6 (Skyrim I BF3 igram na bratovom laptopu). sad bili mi štekali Guitar rig i CS? .
Instaliral bi Enterprajsa.
Hvala unaprijed:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako staviš još 512 rama onda stavi win 7...ovako če ti se vuči kao krepana mačka;.)))
pozdrav bugovci. užasno bi želio staviti windows sedmicu na komp, al mislim da mi je preslab. PC- Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz, 512 MB RAM, Radeon x1300/1500 series.
od programa kosritstim guitar rig 4 (sviranje gitare i snimanje - dosta važan.) a od igra CS 1.6 (Skyrim I BF3 igram na bratovom laptopu). sad bili mi štekali Guitar rig i CS? .
Probaj nabaviti još 512mb rama da imaš 1gb,ja sam imao prije za lan P4 2.2ghz,1gb rama,ati 9600 agp i igrali smo na njemu CS 1.6 CS Source,Cod 1,Cod 2,WoW.
da se mene pita, ja nebi... makina je preslaba u svakom pogledu... xp drzi i nepustaj...
Imaš premalo RAM-a. Minimalni zahtevi za instalaciju 7-ice uključuju, između ostalog, 1GB RAM-a za 32-bitne verzije i 2GB za 64-bitne.
Preslab ti je komp. Meni sa 1.5 GB RAM-a je windows 7-ica štekala,a tebi sa 512MB RAM-a se neće moć ni instalirati. ostavi XP il ako ga nemaš njega stavi. Alternativa je Linux.
barem 2 gb rama..... jel zna win 7 potegnut do 1 gb dok nista ne radi :)