evo ovako ima li gdje na internetu za downloadati win xp professional jel mi je komp zagusen virusima i nevjerojatno spor a cd za instalaciju sam izgubio posto mi je komp star cca 9 god
tako da je svaki link dobrodosao
hvala
evo ovako ima li gdje na internetu za downloadati win xp professional jel mi je komp zagusen virusima i nevjerojatno spor a cd za instalaciju sam izgubio posto mi je komp star cca 9 god
hvala
hvala
moga si nekoga zamolit na pm a ovako ces vjerovatno dobit karton...procitaj pravila foruma...
imaš na najnovije.net
decko tazi professional LOL
pitanje hoce li meni komp sam poslije svježe instalacije windowsa sve pobrisati na hardu ili ja to moram uciniti rucno?
pitanje hoce li meni komp sam poslije svježe instalacije windowsa sve pobrisati na hardu ili ja to moram uciniti rucno?
dali si pokrenuo CD dok se komp Bootao ili si stavio CD dok ti je komp bio upaljen
stavit cu cd dok se bude bootao
Instalacija ne brise podatke. Ti mozes podatke obrosati rucno koristenjem opcije formatiranja particija. Ona je naravno ukljucena u instalacijski cd za XP. Prije nego krene instalacija pitati ce te na koju particiju da instalira i tamo imas opciju formata ( brisanja ) cijele particije
ok hvala
jel ti želiš baš sve uništiti, il želiš nešto podataka i spasiti?
stavit cu cd dok se bude bootao
e pa onda tokom bootanja kaže press any key to continju i pa F6 i onda formatiraš ili ostaviš sve kako je bilo samo ti se XP osvježi iako je bolje format
nek ide sve u mp3 naopako nes sta mi je trebalo stavia sam na usb stick
nek ide sve u mp3 naopako nes sta mi je trebalo stavia sam na usb stick
trebalo mi je malo više vremena da shvatim ovo boldano. zato što nema zareza...
onda možeš formatirati particije prilikom instaliranja. kao što je i ski8 4 life rekao