Win xp pitanje?

poruka: 14
|
čitano: 2.899
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win xp pitanje?

evo ovako ima li gdje na internetu za downloadati win xp professional jel mi je komp zagusen virusima i nevjerojatno spor a cd za instalaciju sam izgubio posto mi je komp star cca 9 god

tako da je svaki link dobrodosaoSmijeh

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Win xp pitanje?
sve su žene sve tuge balkanske
16 godina
neaktivan
Section31 kaže...

evo ovako ima li gdje na internetu za downloadati win xp professional jel mi je komp zagusen virusima i nevjerojatno spor a cd za instalaciju sam izgubio posto mi je komp star cca 9 god

tako da je svaki link dobrodosaoSmijeh

hvala

moga si nekoga zamolit na pm a ovako ces vjerovatno dobit karton...procitaj pravila foruma...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!! -----------MUSNA----------!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 godina
protjeran

imaš na najnovije.net

Z
16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

decko tazi professional LOL Smijeh

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!! -----------MUSNA----------!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 19:09 (sk8 4 life).
15 godina
neaktivan
Win xp pitanje?

pitanje hoce li meni komp sam poslije svježe instalacije windowsa sve pobrisati na hardu ili ja to moram uciniti rucno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Section31 kaže...

pitanje hoce li meni komp sam poslije svježe instalacije windowsa sve pobrisati na hardu ili ja to moram uciniti rucno?

dali si pokrenuo CD dok se komp Bootao ili si stavio CD dok ti je komp bio upaljen

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah My fall will be for you My love will be in you If you be the one to cut me I`ll bleed forever
15 godina
neaktivan
Win xp pitanje?

stavit cu cd dok se bude bootao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Instalacija ne brise podatke. Ti mozes podatke obrosati rucno koristenjem opcije formatiranja particija. Ona je naravno ukljucena u instalacijski cd za XP. Prije nego krene instalacija pitati ce te na koju particiju da instalira i tamo imas opciju formata ( brisanja ) cijele particije

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Win xp pitanje?

ok hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Section31 kaže...

jel ti želiš baš sve uništiti, il želiš nešto podataka i spasiti?

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Section31 kaže...

stavit cu cd dok se bude bootao

e pa onda tokom bootanja kaže press any key to continju i pa F6 i onda formatiraš ili ostaviš sve kako je bilo samo ti se XP osvježi iako je bolje format

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah My fall will be for you My love will be in you If you be the one to cut me I`ll bleed forever
15 godina
neaktivan
Win xp pitanje?

nek ide sve u mp3 naopako nes sta mi je trebalo stavia sam na usb stick

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Section31 kaže...

nek ide sve u mp3 naopako nes sta mi je trebalo stavia sam na usb stick

trebalo mi je malo više vremena da shvatim ovo boldano. zato što nema zareza...

onda možeš formatirati particije prilikom instaliranja. kao što je i ski8 4 life rekao

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice