E ljudi jel može netko dat link gdje skinut Hrvatski jezik za sedmicu? ima vec jedna tema na forumu ali bas za x86 koji mi treba je obrisan link pa ako netko moze udijelit bio bih jako zahvalan...
cheers
E ljudi jel može netko dat link gdje skinut Hrvatski jezik za sedmicu? ima vec jedna tema na forumu ali bas za x86 koji mi treba je obrisan link pa ako netko moze udijelit bio bih jako zahvalan...
cheers
Imaš na Windows updateu ako imaš ultimate.
cheers
ako ti radi update samo odi pod start i traži windows update klikni na to i pisat če ti da ima neki 38 (manje/više) neobveznih... klikneš na to i pod language pack odabereš hrvatski.... pričekaš da se skine i to je to.... tak sam ja napravio za svoj.........
Problem je ovaj zašto tražim LIP za downloadat.
Frend nema net a ima ultimate i sad bih ja to trebao skinut i odnijet mu na stiku i updejtat njegove winse a neznam gdje da skinem trazio sam svuda i na microsoftovoj stranici za language ima samo xp za hrv
E da te znam i da si blizu sad bi išli na pivo
Ma ,nema frke i hvala je sasvim dovoljno!!