Win 7 0%

poruka: 9
|
čitano: 2.050
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 0%

pozdrav ekipa

e ovako, imam laptop, i bootam winse, i sve mi pokrene, izaberem jezik, formatiram particije i stvorim nove, i kad stavio da dižem winse stoji mi na 0 %, ostavio sam ga sat vremena i nije se ništa pomaknulo. DVD s winsima je u redu, jer sam maloprije digo na kompu, a na laptopu neče

znači jel može biti HDD, pržilica ili nešto drugo

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Win 7 0%

Dvd drive ili ram memorija.Probaj sa drugim ram modulima ako imaš ili vadi jedan po jedan ako ih imaš više a ako nije to onda će bit da ti je dvd drive otišao

15 godina
neaktivan
noob4 kaže...

Dvd drive ili ram memorija.Probaj sa drugim ram modulima ako imaš ili vadi jedan po jedan ako ih imaš više a ako nije to onda će bit da ti je dvd drive otišao

al on pokrene normalno windowse, i uradi onaj copy-ing i kad treba ono drugo tu stane na 0%

al da probam testirat s mem testom, oče mi to pomoć ??

16 godina
neaktivan

Ako nejde drugačije ,i ako imaš usb od 4 gb ili veći ,napravi bootabilni stick i probaj instalirat s njega.

Evo ti original MS-ov alat za to - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan
Win 7 0%

Sprzi nove i pokusaj ponovno..i meni je tako..samo sto mi stane na nekih 20, 30 %..cd izgleda nov, al je imao negdje gresku, isti taj ponovno sprzim, radi, pokusaj, nemas sta izgubit..

On ti kopira ove glavne fileove, ali i dalje tijekom instalacije koristi dvd, tak da bi ja rekao da ti je dvd disc neispravan..pokusaj to sto sam napisao..

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 0:24 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Sprzi nove i pokusaj ponovno..i meni je tako..samo sto mi stane na nekih 20, 30 %..cd izgleda nov, al je imao negdje gresku, isti taj ponovno sprzim, radi, pokusaj, nemas sta izgubit..

On ti kopira ove glavne fileove, ali i dalje tijekom instalacije koristi dvd, tak da bi ja rekao da ti je dvd disc neispravan..pokusaj to sto sam napisao..

neam nijedan prazan dvd doma :(

budem sutra kod kolege pa s novim cd romom probat. Hvala vam :D

15 godina
neaktivan
manzzetta kaže...

pozdrav ekipa

e ovako, imam laptop, i bootam winse, i sve mi pokrene, izaberem jezik, formatiram particije i stvorim nove, i kad stavio da dižem winse stoji mi na 0 %, ostavio sam ga sat vremena i nije se ništa pomaknulo. DVD s winsima je u redu, jer sam maloprije digo na kompu, a na laptopu neče

hvala

o kojem laptopu je riječ???

na starijem računalima je moguče "malo" duže čekanje dok se ne pokrene instalacija....ako si stvarno čekao sat vremena kao što kažeš onda bih po mome mišljenju najprije bio hard disk, ali ako nisi probaj još jednom i malo se strpi pogotovo ako imaš stariji laptop jer je na mome starome računalu instalacija Windows 7-ice trajala oko sat i pol ( isto sam čekao oko sat vremena)

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
manzzetta kaže...

pozdrav ekipa

hvala

o kojem laptopu je riječ???

na starijem računalima je moguče "malo" duže čekanje dok se ne pokrene instalacija....ako si stvarno čekao sat vremena kao što kažeš onda bih po mome mišljenju najprije bio hard disk, ali ako nisi probaj još jednom i malo se strpi pogotovo ako imaš stariji laptop jer je na mome starome računalu instalacija Windows 7-ice trajala oko sat i pol ( isto sam čekao oko sat vremena)

novi je laptop, star nekoliko dana ASUS marke. Neznam budem sutra probao cd rom novi staviti, ako nije to onda je hdd, neznam šta bi drugo moglo bit :(

15 godina
neaktivan
Win 7 0%

Meni je isto stajalo na tih drugih 0% zbog rama i malo je kočilo zbog drive-a a režem ruku da je kod tebe isti slučaj.Probaš znači spržit drugi dvd,probaš boot-at sa usb sticka ako ti matična ima tu opciju u biosu i probaš s drugim ramima ako ih imaš ili makni jedan po jedan modul ako ih imaš više,nemoguće da je hard jer ti onda ne bi dopuštao formatiranje particijia tako da nemoj gubit vrijeme na njega nego napravi navedeno.To su ti free riješenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice