Vista backup and restore na NAS uređaj

poruka: 4
|
čitano: 2.752
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vista backup and restore na NAS uređaj
pitanje

Imam D Linkov DNS-323. Hoću složiti da mi određeni poslovni direktorij Vista bekapira na taj uređaj, ali kad idem na tu opciju, Vista ne vidi NAS. U exploreru ga normalno vidim, mapiran je sa CDom, tako da ga vidim kao z: disk. Znate i zašto i kako da si to posložim?

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista backup and restore na NAS uređaj
prihvaćeno rješenje

Navodno postoje problemi prilikom backupa s Viste na NAS koristeci Vista backup aplikaciju. Malo proguglaj "vista backup to NAS", imas par rijesenja koja su ekipi upalila.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
RE: Vista backup and restore na NAS uređaj
autorov komentar

Thx, našo. Treba ipak upisati user "Everyone" i pass bilo šta.

Al sada vidim da taj Vista backup uvijek sve bekapira sa c: plus dodatni diskovi. Ja bi ipak rađe program koji može točno određeni direktorij backupat. Čitao u jednom Bugu i ne mogu ga naći više. Kao uspoređuje source direktorij i točno updateta destination sa promijenjenim fileovima. Može preporuka?

17 godina
neaktivan
Problem oko drivera za DNS-323 za Vistu!

Može li mi netko pomoći oko drivera za DNS-323!

Kada sam imao instaliranu piratsku Vistu, i to osnovna verzija, driver mi se bez problema instalirao,

te mi se u Exploreru Computer pokazao kao lokalni disk i omogučio brzi pristup vlastitim mapama.

Isto tako i u Network opciji si mogao doći do podataka, ali sa puno više klikova. U Device Manageru,

se pokazao kao Disk Drives.

Sada kada imam originalnu Vistu 32-bit, ne mogu nikako instalirati driver verzija 1.05. Instalira mi ga

djelomično ali ne uspješno te nakon instaliranja ne mogu ugasiti računalo. Do podataka mogu samo

preko Network opcije. Isto tako ga nema u Device Manageru.

Bio bih vrlo zahvalan za ukazanu pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice