Torrent

poruka: 4
|
čitano: 1.291
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Torrent

Ako tko ima utorren može biti siguran da če mu komp. biti meta hackera. jer tjekon skidanja vi skidate s drugig komp. i osobe s kojih skidate mogu lako otkriti vašu ip adresu i onda ste gotovi........................

Dobra strana utorrenta je mogučnost skidanja igrica,filmova.....

najbolja stranica za pronalazak je piratebay.com

TKO PITA TAJ NE SKITA!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Torrent

Trebas imat dobar firewall kao recimo besplatni Comodo, Online Armor ili PCTools Firewall Plus i nece bit problema i ne skidat datoteke za koje nema komentara korisnika  i koristit zdrav razum kao i svugdje i to je to nema panike kakvi hakeri!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrent

Ma daj? Nemoguće!

0 0 hvala 0
17 godina
Torrent

WOW (ne World Of Warcraft)...nemoj zezati...ma stvarno? Hehe...2 godine imam DSL i koristim isto toliko utorrent i nikada nisam imao problema s kompovima što se tiče da mi netko "hacka" komp...fora je što neki (većina) nemaju statičku IP adresu...a još koriste i AV i firewall (kako tko)...ja recimo koristim na 2 kompa i 1 laptopu samo NOD32, a na svom kompu NOD32+PeerGuardian2...i nikakvih problema...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2009 23:59 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice