Toolbar na win 7

poruka: 11
|
čitano: 2.284
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Toolbar na 7

Kako da na 7 stavim toolbar na vrh desktopa kako je to bilo na visti

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 14:42 (korg11).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toolbar na 7

To je Deskband ,postojala je mogućnost izrade u Visti ,ali nažalost je to maknuto i ne može se napraviti u Sedmici.

Ali se zato na toolbar može stavit kaj hoćeš ,pa i shortcuti na foldere po izboru!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 14:58 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Toolbar na win 7

nemoguče, ma mora postojati neki način

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toolbar na win 7

zna li ko kako da riješim taj problem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toolbar na win 7
korg11 kaže...

nemoguče, ma mora postojati neki način

I meni to fali ali nazalost jos je nemoguce to izvest na 7-ici.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
Toolbar na win 7

Sad mi sve žao što sam prešo na 7, a na visti mi sve dobro radilo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toolbar na win 7

Ako je samo u Deskbandu problem ,mislim da već ima third party softvera za to ,treba malo pitat najboljeg prijatelja ,a postoje i razni dockovi s kojima se to može riješit (a i bolje izgleda).

Jel ,ako je samo to razlog da se misliš vraćat na Vistu ,prvo ispitaj opcije!! A ima ih koliko hoćeš!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
Toolbar na win 7

Klik na toolbar / propertiers / taskbar - odaberi "Taskbar location on screen", i staviš gde želiš.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toolbar na win 7

to nije to, ja želim da mi to bude ko na visti, kao što je gore u prvom postu na slici

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toolbar na win 7

nemogu naći program za to i nemogu

0 0 hvala 0
17 godina
Toolbar na win 7

Nabavi si rocket dock, ili fences.

Ja koristim ovaj drugi.

Ovo što ti želiš nisam nikad ni koristio, ružno je (podsjeća na prastare windowse), ima puno boljih tool-ova.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 20:59 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice