Sporo bootanje windowsa?

poruka: 13
|
čitano: 4.090
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sporo bootanje windowsa?
pitanje

Imam jedan problem sa windowsima. Imam XP i instalirao sam prije 4-5 dana SP3 v.3264. DAnas  kad sam upalio laptop primjetio sam da se sistem jako dugo  diže. Čak mi se ćini da se boota više od 5 min. Nisam mjerio koliko točno, ali sinoć je sve bilo normalno i bootao se nešto više od minute. Sada tu i tamo proradi disk.

Imao netko sličnih iskustava?? I zna li netko u čemu može biti problem?

BTW, imam HP 6715b laptop. I na njega sam nabacio još 2 Gb memorije. Znači imam 3Gb.

...code your life...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2008 22:59 (coder_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporo bootanje windowsa?

Moja sestra ima isti sa 1GB memorije, winsi se dižu jako brzo...  Mora de je do SP3....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sporo bootanje windowsa?

imam isti laptop,i imal sam slični problem,poslije instalacije ovog novog NFS PS....kad sam ga deinstaliral,dugo su mi se dizali windowsi

ono kaj sam ja napravio je System Restore(jer si widowsi očito sami naprave svaki dan točku vračanja),i vratio sam ga na dan prije instalacije dotične igrice,i onda je sve bilo normalno.....

možda ti je zbog SP3 kako veli ovaj iznad

Oko za oko, četkica za zube.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2008 23:20 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporo bootanje windowsa?
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Mislim da ću si sad ponovo instalirat winblowse al neću stavljat sp3. Pričekat ću finalnu verziju.

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sporo bootanje windowsa?

Smart move :)

Zaboravite beta, čekajte final, ako ne i patch za final :)

CROTeam racing
17 godina
neaktivan
Sporo bootanje windowsa?
autorov komentar

A netko je moram i naletit na probleme sa SP3. Ne mogu svi bit sretni i zadovoljni..

Evo dok ovo pišem, koriranje usporeno po uzoru na vistu. Možda je to Microsoftov potez s namjerom. heheh tko zna...

U dva SP-a usporeno kopiranje..

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporo bootanje windowsa?
autorov komentar

INFO UPDATE:

Kopiranje 3,28Gb je trajalo preko pola sata. Uspio sam u međuvremenu oprat WC, odgledat seriju i spriječit zubobolju. Smijeh

Šta kažete, jesam ja brz ili mi je sistem spor???

Pobjednik dobiva verziju Windowsa XP sa SP3 uključenim u instalaciju. Smijeh

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sporo bootanje windowsa?

Eto skoro svi imamo taj famozni HP. Meni je stigao sa 2GB.

Kada si na 3GB memorija se prebaci sa duala na singl mod. Ali niš važno.

Kada bi priroda pristajala na izbacivanje Beta,na što bismo ličili. Čekaj finish.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporo bootanje windowsa?
autorov komentar

Evo problemi riješeni jednom laganom instalacijom windowsa - ponovo. :)

Sad sve dobro radi.

Čak mi je prije bilo primjetno otežano prikazivanje boot ekrana. Tj. onaj "Windows XP" se otežano bijelio. Kao da igrate Crysis na RAdeonu 9600. Da, toiko loše.

NAravno, za tim je i samo bootanje windowsa počimalo sa nekoliko sekundi zakašnjenja. Istina, za to nije kriv SP3 jer mi se to događalo i priije SP3.

@torrente

Moj je išao default-no sa 1Gb, al sam kupio (i to za smiješne novce) još 2Gb.

Da li mi netko može objasnit kako u istom tjednu u dvije trgovine razlika u cijeni memorije (2 Gb) može biti 200kn?
 To mi ni dan danas nije jasno...

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporo bootanje windowsa?

Nego imam isti laptop...al nemam problema s sporim bootanjem vec nemrem instalirat driver za zvucnu karticu....i naslucujem da je to zbog SP3 packa..... jeste vi imali kakvih problema s tim?, inace drivere sam skinuo s hp-ovih stranica...

0 0 hvala 0
17 godina
Sporo bootanje windowsa?

malo si trebao pregledat po forumu, dal je još netko imao takav problem

na ovom linku ti je več bilo nešto po tome, pa si malo pogledaj, tu ti je i rješenje problema

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Mislim da ću si sad ponovo instalirat winblowse al neću stavljat sp3. Pričekat ću finalnu verziju.

Finalna verzija je vec odavno izasla (ili ja zivim u drugom vremenskom prostoru ili ti)

Usput SP3 za XP ne donosi nista novo revolucionarno niti dodaje komponente koje bi usporile rad komp.,radi se o "pakiranju" svih zakrpa nakon SP2+ neke opcije vezane uz gpedit...nisam siguran.
Svakako ga instalirati 
17 godina

lol, lol i jos jednom lol.. :D

Aj pogledaj datum kad je taj post objavljen.. :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice