Sakrivanje programa na win 7

poruka: 4
|
čitano: 892
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dakle imam veliki problem jel mi starci žele obrisati sve igre s računala, zato što sam se pokvario u srednjoj školi. Zanima me jel moguće sakriti neki program u windovsima 7 da se nevidi na control panelu i igdje drugdje...da stavim u neku hidden datoteku, a i dalje da se nevidi u control panelu...Molim za pomoć hitno jer bi trebo obrisati sve igre do nedjelje navečer (dotle mogu odugovlačiti!!!).

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran

Imaju pravo.

Zapravo bi ti trebali oduzeti računalo.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Sakrivanje programa na win 7
Viziman kaže...

Dakle imam veliki problem jel mi starci žele obrisati sve igre s računala, zato što sam se pokvario u srednjoj školi. Zanima me jel moguće sakriti neki program u windovsima 7 da se nevidi na control panelu i igdje drugdje...da stavim u neku hidden datoteku, a i dalje da se nevidi u control panelu...Molim za pomoć hitno jer bi trebo obrisati sve igre do nedjelje navečer (dotle mogu odugovlačiti!!!).

Ma kakve igre covjek bozji to je samo glupost nacrtana na papiru(kak kaze moja baka) i od tog u zivotu neas nikakve koristi jer je to napravljeno sam za zabavu dok nemas kaj radit..Skola ti je prvi prioritet a ne igrice,fuckaj to sad ce uskoro ferije i onda igraj 24 sata ak treba..Primi se knjige i uci za tvoje dobro.Namigiva

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com LOL CAT!!!! :D
16 godina

aj nemojte mi spamat, mislim ozbiljno...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 13:07 (Viziman).
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice