Rušenje Windowsa

poruka: 5
|
čitano: 4.315
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rušenje Windowsa

Trenutno na kompjuteru imam instaliranu Windows Vistu i htio bi instalirati Windows 7.

Imam dvije particije,na C su mi Windowsi i neki programčiči a na D igrice i malo važnije programi.

Kada rušim Windowse formatiram samo C particiju i na nju instaliram Windowse.No tada mi više ni jedan program/igrica koja je na D particije neče raditi i moram ih reinstalirati.

Postoji li nešto(program,...)da kada srušim stare i dignem nove windowse da rade ti programi i igrice.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rušenje Windowsa

Ukratko i jasno - NE!! Zašto? Svi programi ,sve igre ,vezani su registrom za OS (to je u slučaju Windowsa) na kojem su instalirani ,osim nekih samostojećih ,koji se ne instaliraju i sastoje se obično od jedne .exe dadoteke. Čisto sumnjam da imaš takvih.

U svakom slučaju ,nemoj brisat ,nego isprobaj kad završiš s instalacijom. I bilo bi dobro napraviti System image backup ,za svaki slučaj ,a i zbog podataka koje imaš u svom user folderu.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 15:07 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Rušenje Windowsa

Ako hoćeš da ti svi programi i igre ostanu - napravi upgrade s viste na win7.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rušenje Windowsa

To je najbolje rješenje ,pogotovo ako do sada nisi nijedamput radil instalaciju ili reinstalaciju Windowsa.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 15:11 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Rušenje Windowsa

Hvala na odgovorima.

Formatirati ču C i dignuti  Windows 7 na njega,a ako na D nešto bude radilo dobro, a ako ne reinstalirati ču.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice