Znaci imao sam win 7 i nadogradio sam ga na 10, ali problem je u tome sto je 7 bio 32bitni i sad je 10 32bitna, a ja zelim stavit 64bitni radi igrica. Zanima me kako da obrisem win jer ima virusa gore i na novo bi stavio 64binu 8 pa nadogradio opet na 10. Ako mi netko moze objasnit postupak bio bih mu zahvalan jer sam gledao na yt i nema nista samo ima kako vratit na prijasnju verziju...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci imao sam win 7 i nadogradio sam ga na 10, ali problem je u tome sto je 7 bio 32bitni i sad je 10 32bitna, a ja zelim stavit 64bitni radi igrica. Zanima me kako da obrisem win jer ima virusa gore i na novo bi stavio 64binu 8 pa nadogradio opet na 10. Ako mi netko moze objasnit postupak bio bih mu zahvalan jer sam gledao na yt i nema nista samo ima kako vratit na prijasnju verziju...
Nemoraš radit ponovni upgrade. Pokupi ključ od Windowsa 10 i napravi fresh install 64x windows 10.
Aha, a kako da ih izbrisem s kompa?
Joj bože pomozi! Pa ubacis DVD od Windows-a 10 restartaš komp bootaš dvd uđeš u instalaciju formatiraš disk C: na kojem je windows i instlairaš ponovno na disk C:
Sta ti znaci ovo "bootaš dvd"? oprosti ne razumijem se bas previse u to pa mi moras malo bolje pojasnit
Daj nekome da ti to napravi.
nitko nezna na postojece windowse, svi koji znaju znaju samo na komp koji je nov baz win gore pa ubace usb i tjt, a pare za to da mi netko radi i neda mi se bas davat
Nebitno je, postupak je isti. Boota se s DVDa/USBa i napravi čista instalacija. Boot je podizanje OSa s medija. Obično se u BIOSu namjesti da je 1st boot device DVD/USB.
Ok, hvala na pomoci