Rusenje Windowsa 10

poruka: 9
|
čitano: 2.962
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Rusenje Windowsa 10

Znaci imao sam win 7 i nadogradio sam ga na 10, ali problem je u tome sto je 7 bio 32bitni i sad je 10 32bitna, a ja zelim stavit 64bitni radi igrica. Zanima me kako da obrisem win jer ima virusa gore i na novo bi stavio 64binu 8 pa nadogradio opet na 10. Ako mi netko moze objasnit postupak bio bih mu zahvalan jer sam gledao na yt i nema nista samo ima kako vratit na prijasnju verziju...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Rusenje Windowsa 10
ediboss kaže...

Znaci imao sam win 7 i nadogradio sam ga na 10, ali problem je u tome sto je 7 bio 32bitni i sad je 10 32bitna, a ja zelim stavit 64bitni radi igrica. Zanima me kako da obrisem win jer ima virusa gore i na novo bi stavio 64binu 8 pa nadogradio opet na 10. Ako mi netko moze objasnit postupak bio bih mu zahvalan jer sam gledao na yt i nema nista samo ima kako vratit na prijasnju verziju...

Nemoraš radit ponovni upgrade. Pokupi ključ od Windowsa 10 i napravi fresh install 64x windows 10.

10 godina
neaktivan
Rusenje Windowsa 10

Aha, a kako da ih izbrisem s kompa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rusenje Windowsa 10

Joj bože pomozi! Pa ubacis DVD od Windows-a 10 restartaš komp bootaš dvd uđeš u instalaciju formatiraš disk C: na kojem je windows i instlairaš ponovno na disk C:

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rusenje Windowsa 10

Sta ti znaci ovo "bootaš dvd"? oprosti ne razumijem se bas previse u to pa mi moras malo bolje pojasnit

0 0 hvala 0
12 godina
Rusenje Windowsa 10

Daj nekome da ti to napravi.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rusenje Windowsa 10

nitko nezna na postojece windowse, svi koji znaju znaju samo na komp koji je nov baz win gore pa ubace usb i tjt, a pare za to da mi netko radi i neda mi se bas davat

0 0 hvala 0
12 godina
Rusenje Windowsa 10

Nebitno je, postupak je isti. Boota se s DVDa/USBa i napravi čista instalacija. Boot je podizanje OSa s medija. Obično se u BIOSu namjesti da je 1st boot device DVD/USB.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rusenje Windowsa 10

Ok, hvala na pomoci

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice