Run on Startup

poruka: 7
|
čitano: 2.812
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Run on Startup
pitanje

U zadnje vrjeme se bavim uljepšavanjem WinXP da više izgleda ko vista pa sam instalirao i google Desktop.

Prvo nisam htio da mi se pokrene kad uljucim racunalo, a kasnije sam shvatio da se ne nemože pokrenuti kad upalim računalo pa me sad zanima:

Kako složiti da se neki program/link/shortcut pokrene on startup? ili Dali se ipak google Desktop moze staviti na Run on Startup?

Ako znate odgovor na drugo i dalje bi bilo pozeljan odgovor na prvo =)

Hvala u naprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Run on Startup
prihvaćeno rješenje

Imaš dosta programa kojima možeš dodati i maknuti programe koji se pokreću sa Windowsima, ja koristim Glary Utilities, pa probaj s tim: http://www.glaryutilities.com/gu.html#

Nadam se da je pomoglo.

C2D E6750 OC@3.2GHz, P35, FireGL V5600, DDR2 2Gb @960 MHz
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Dali se taj program mora vrtit u pozadini ili se pokrene zajedno sa racunalom, obavi svoje i ugasi?

17 godina
neaktivan
Run on Startup
prihvaćeno rješenje

TuneUp Utilities ima TuneUp StartUp Manager s kojim mozes dodat i uklonit programe na startupu. a ako nemas TuneUp Utilities mozes ici i u run... i upises msconfig. mislim da i tako mozes dodavat i uklanjat programe koji se pokrecu s windowsima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Mislim da je u jednom od bugova bilo nesto o tome ali neznam dali se programi mogu dodavati.

Mislim da taj tool sluzi samo za onemogucavanje takvih programa.

17 godina
neaktivan
Run on Startup

Može se i dodavati programi, a što se tiče Glary Utilities, on se ne mora dizati svaki put jer on upiše u registry i tu je njegova uloga gotova

C2D E6750 OC@3.2GHz, P35, FireGL V5600, DDR2 2Gb @960 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

stari trik:

Start > Run > upisi msconfig > Startup

te naravno, nisi morao instalirat nikakav polu-proizvod koji ce se vrtit u pozadini je jest memoriju.

Pobrkao sam svoje namjere s svojim mogućnostima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice