- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lose, jednostavno lose.
koji je smisao ove reklame?
Ne znam šta da kažem. Da počnem od iritantno jadne pjesme, do iritantno jadnog benda koji su jednostavno nakupina retardosa i na kraju dobiješ iritantno jadnu reklamu koja bi me samo odvratila od kupnje Viste. Ne kužim kako se to uopće moglo dogoditi Microsoftu, na što su spali...
Izgleda da im nije dovoljno podbacila, pa još malo tjeraju.
Tipično američki!
Grupa idiota pjeva još većoj grupi idiota!
Ak su htjeli pravu reklamu, mogli su se obratiti Vatrogascima!
Spot je debilan ali je takav i zamišljen... Ovo je interna šala microsoftove ekipe i slučajno je procurila... Tako kažu...
Ali ipak je debilna do bola i mislim da je nisu trebali snimati...
zar je ovdje sve prepuno klinaca? jel nitko ne vidi da to nikad nije niti trebala bit reklama za javnost vec INTERNA reklama i napravljeno je kao šala?
za ne povjerovat, IQ posjetitelja ovog foruma je zapanjujuć
Dajte ljudi ovo je baš fora. Ja sam se valjao od smijeha.
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
OMG, kako glupo hahahaha!! ROFL!!
Cista glupost a iovako ionako vecina ljudi imaju piratizirane windowse cak i na poslu XD
LOOL!! A ja bas mislio da mi nista ne moze jos vise zgadit vistu!! Evo uspjeli su! Svaka im cast!
Joj cime se ovi pucaju...
Reklama je jednostavno strašna!:D
ROFL!
Preloše...
Uh, ****
Pardon, mislio sam da je ovo neka druga tema, koliko god ovo glupo zvučalo...
Zaista mi je žao...
Umm... Ako je parodija, zašto je onda i na stranicama Applea i na TV-u u Americi? Dvije sestrične žive u Americi i kažu da tamo stalno igra ova "parodija" na TV-u i od tada (2006. je počelo) je prodaja Macova jako skočila.
Da, točno tako, hvala na ispravku, vjerojatno ne bih niti sam skužio sudeći po tome koliko sam zbunjen i blesav u posljednje vrijeme... Vjerojatno samo faza... Nadam se...
Ma spotić je čisto okej ako na njega gledaš kao na zafrkanciju hrpe programera...marketinškim podlostima neka se zabrinjava netko drugi
a dobro mi se tu rugamo windowsima oni su bar dali neku reklamu za razliku od jabukovaca
a dobro mi se tu rugamo windowsima oni su bar dali neku reklamu za razliku od jabukovaca