Reklama za Vistu

poruka: 21
|
čitano: 1.994
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

Znam da bi ovo trebalo ići pod humor ili negdje, ali ovo svakako zaslužuje vlastiti topic... pa makar dobijem karton, packu il' šta već dijele neposlušnima tu po forumu...

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Reklama za Vistu

lose, jednostavno lose.

koji je smisao ove reklame?

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

Ne znam šta da kažem. Da počnem od iritantno jadne pjesme, do iritantno jadnog benda koji su jednostavno nakupina retardosa i na kraju dobiješ iritantno jadnu reklamu koja bi me samo odvratila od kupnje Viste. Ne kužim kako se to uopće moglo dogoditi Microsoftu, na što su spali...

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

Izgleda da im nije dovoljno podbacila, pa još malo tjeraju. Cool

0 0 hvala 0
17 godina
Reklama za Vistu

Tipično američki!

Grupa idiota pjeva još većoj grupi idiota!

Ak su htjeli pravu reklamu, mogli su se obratiti Vatrogascima!

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

Spot je debilan ali je takav i zamišljen... Ovo je interna šala microsoftove ekipe i slučajno je procurila... Tako kažu...

Ali ipak je debilna do bola i mislim da je nisu trebali snimati...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

zar je ovdje sve prepuno klinaca? jel nitko ne vidi da to nikad nije niti trebala bit reklama za javnost vec INTERNA reklama i napravljeno je kao šala?

za ne povjerovat, IQ posjetitelja ovog foruma je zapanjujuć

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

Dajte ljudi ovo je baš fora. Ja sam se valjao od smijeha.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Reklama za Vistu

OMG, kako glupo hahahaha!! ROFL!!

Moja bffaad (best friend forever and a day) i ja smo napravili jedan forum na koji objavljujemo raznovrstan software koji smo mi sami napravili. Molim vas, drage Bug forumaše, da se pridružite našem društvu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

Cista glupost a iovako ionako vecina ljudi imaju piratizirane windowse cak i na poslu XD

Volim sise :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

LOOL!! A ja bas mislio da mi nista ne moze jos vise zgadit vistu!! Evo uspjeli su! Svaka im cast!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Reklama za Vistu

Joj cime se ovi pucaju...

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

Reklama je jednostavno strašna!:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ROFL! Smijeh

Preloše...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
ja ne znam jesam li ja ovde jedini lud ali ovo je parodija na SP1 kao sto je bili potpuno indenticniha prodija na sami izlazak Viste ..ovo nije nikakva reklama vec cista zayebanciya
17 godina
protjeran

Iznenađen Uh, ****

Pardon, mislio sam da je ovo neka druga tema, koliko god ovo glupo zvučalo...

Zaista mi je žao... Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2008 21:44 (HappyD).
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Umm... Ako je parodija, zašto je onda i na stranicama Applea i na TV-u u Americi? Dvije sestrične žive u Americi i kažu da tamo stalno igra ova "parodija" na TV-u i od tada (2006. je počelo) je prodaja Macova jako skočila.

Mislim da si pogrjesio! Ovo si sigurno htio postat tamo gdje komentiraju one appleove "Hi, I am Mac..."  "...And I am PC"!!!
Jesam li u pravu! Te reklame idu na televiziji, ali ovdje mi komentiramo onu sprdnju na Vistu sto onaj neki "bend" pjeva!!!
17 godina
protjeran
Reklama za Vistu

Da, točno tako, hvala na ispravku, vjerojatno ne bih niti sam skužio sudeći po tome koliko sam zbunjen i blesav u posljednje vrijeme... Vjerojatno samo faza... Nadam se...

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

Ma spotić je čisto okej ako na njega gledaš kao na zafrkanciju hrpe programera...marketinškim podlostima neka se zabrinjava netko drugi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reklama za Vistu

a dobro mi se tu rugamo windowsima oni su bar dali neku reklamu za razliku od jabukovaca

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buky kaže...

a dobro mi se tu rugamo windowsima oni su bar dali neku reklamu za razliku od jabukovaca

Ajde prvo provjeri informacije prije nego ih tu "sipas"!!! I usput odi na OVAJ LINK!!!
Te reklame idu na skoro svim americkim televizijama jos od 2006.!!
Nothing is true, everything is permitted...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice