Program za zaštitu datoteka

poruka: 19
|
čitano: 5.593
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Malo prije sam ga isprogramirao, dakle to je mali program namjenjen samo za testiranje tj, da mi kažete što mislite o programu te ako vam se svidi onda ću vam dati CIJELI program!!!

Link : http://rapidshare.de/files/49185267/ZAKLJU_AVANJE_MAPE-by-hacker-goran.zip.html

Lozinka za otključavanje je "bugjezakon" (bez navodnika)

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

de malo pojasni ..

stisnem zakljucaj.exe pa stisnem otkljucaj.exe pa ukucam pass: bugjezakon i na desku mi se stvori mapa BugOnlineForum

?!?

Neoverclockabilni - Shit happens, Prodajem G9x zapakiran za 500kn.

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Program za zaštitu datoteka
hacker-goran kaže...

Malo prije sam ga isprogramirao, dakle to je mali program namjenjen samo za testiranje tj, da mi kažete što mislite o programu te ako vam se svidi onda ću vam dati CIJELI program!!!

Link : http://rapidshare.de/files/49185267/ZAKLJU_AVANJE_MAPE-by-hacker-goran.zip.html

Lozinka za otključavanje je "bugjezakon" (bez navodnika)

Ja stisnem zaključaj, ali se ništa ne dogodi..

Inače Win 7..

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

de malo pojasni ..

stisnem zakljucaj.exe pa stisnem otkljucaj.exe pa ukucam pass: bugjezakon i na desku mi se stvori mapa BugOnlineForum

?!?

Gledaj

Sada u tu mapu stavljaš datoteke koje želiš zaključati i kada si gotov kliknes na ZAKLJUČAJ!!!.exe da bi ŽAKLJUČO MAPU, a kada želiš otvoriti mapu pokreneš OTKLJUČAJ!!!.exe i ukucaš bugjezakon i imaš svoje datoteke u mapu BUG-Online-Forum

Rado pomaže dobrima
16 godina
hacker-goran kaže...
rebelsy kaže...

de malo pojasni ..

?!?

Gledaj

Sada u tu mapu stavljaš datoteke koje želiš zaključati i kada si gotov kliknes na ZAKLJUČAJ!!!.exe da bi ŽAKLJUČO MAPU, a kada želiš otvoriti mapu pokreneš OTKLJUČAJ!!!.exe i ukucaš bugjezakon i imaš svoje datoteke u mapu BUG-Online-Forum

Ahaaa...super..a šta je u cijelom programu?

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
hacker-goran kaže...
rebelsy kaže...

de malo pojasni ..

?!?

Gledaj

Ne kužim, molim te ako možeš pojasnit malo bolje

Rado pomaže dobrima
15 godina
neaktivan

sorry sto sam dosadan ali ...

napravim novu datoteku ... natrpam u nju par datoteka .. u toj datoteci mi je zakljucaj.exe i otkljucaj.exe  ... i sad ja stisnem zakljucaj.exe i onda otkljucaj.exe i pass i nista mi ne bude ...

:/

Neoverclockabilni - Shit happens, Prodajem G9x zapakiran za 500kn.

0 0 hvala 0
16 godina
hacker-goran kaže...
DamageHigh kaže...
hacker-goran kaže...
rebelsy kaže...

de malo pojasni ..

?!?

Gledaj

Ne kužim, molim te ako možeš pojasnit malo bolje

Napisao si u prvom postu da daš cijeli program kome se svidi...

Btw. meni radi perfektno..tnx!

16 godina
protjeran

1.Kopiraj datoteke koje si skinuo (raspakiraj ih) na desktop

2.Pokreni ZAKLJUČAJ!!!.exe

3.Sada kada očeš pohranjivati datoteke onda pokreneš program OTKLJUČAJ!!!.exe i ukucaj lozinku bugjezakon

4.Sada imaš mapu pod imenom BUG-Online-Forum

5.U nju spremaj svoje datoteke koje želiš zaštititi

6.Kada si spremio samo pokreneš ZAKLJUČAJ!!!.exe da bi ih zaključo

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
rebelsy kaže...

sorry sto sam dosadan ali ...

napravim novu datoteku ... natrpam u nju par datoteka .. u toj datoteci mi je zakljucaj.exe i otkljucaj.exe  ... i sad ja stisnem zakljucaj.exe i onda otkljucaj.exe i pass i nista mi ne bude ...

:/

Gledaj..stisneš prvo otključaj.exe i upišeš password..stvori ti se novi folder bug online forum..tak nešto..

U njega utrpaš datoteke i stisneš zaključaj i nestao je..i onda opet otključaj kad želiš i opet je tu..=)

EDIT: Kasnim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 22:47 (DamageHigh).
16 godina
protjeran

Poslat ću ti ga sutra jer sam moram ići spavat, OK?

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hacker-goran kaže...

Poslat ću ti ga sutra jer sam moram ići spavat, OK?

OK, ali koja je razlika??

Hvala ti!

16 godina
protjeran

Imam 13 godina pa moram ići spavat (roditelji, šta češ?)

Rado pomaže dobrima
17 godina
neaktivan

Radi :)

Prvo treba pokrenut Otključaj.exe, upisat password pa se napravi novi folder "BUG-Online-Forum". Sa zaključaj.exe taj folder nestane.

Zanimljivo, može na pm objašnjenje kako radi?? Baš mi tak nešto treba, pa da si napravim Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nadimak888 kaže...

Radi :)

Prvo treba pokrenut Otključaj.exe, upisat password pa se napravi novi folder "BUG-Online-Forum". Sa zaključaj.exe taj folder nestane.

Zanimljivo, može na pm objašnjenje kako radi?? Baš mi tak nešto treba, pa da si napravimSmijeh

Pa napravio ti je čovjek..šta'š opet radit =)?

17 godina
neaktivan

pa da ja sam upišem password koji hoću, i da nemoram vamo tamo kopirat EXE fajlove :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kod je rađen u batch-u, a konvertiran je pomoću programa BAT-to-EXE Conventer

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ok, našo na guglu Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo kodovi

----otkljucaj.bat----

attrib -h -s "SKRIVENO.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}"
ren "SKRIVENO.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}" SKRIVENO

----zakljucaj.bat----

IF EXIST SKRIVENO.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} EXIT
IF NOT EXIST SKRIVENO.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} goto NAPRAVI
:NAPRAVI
md Skriveno
attrib +h +s "SKRIVENO.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}"
ren SKRIVENO "SKRIVENO.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}"

To pretvorite u .exe sa Bat to Exe ali dodajte lozinku za otvaranje datoteke (mogu ja to napraviti u batchu, ali nemam vremena sada)

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice