Program za uređivanje videa?

poruka: 6
|
čitano: 6.829
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Da li znate kakav program za uređivanje videa npr. MP4 formata? Znaci, samo da bih mogao rezati video, podešavati svjetlinu itd. Koristim Windows XP Home Edition 32-bit...

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za uređivanje videa?

Zar Windows Movie Maker nije dovoljno dobar za takav posao? Ako on ne guta mp4, onda skini neki free konverter (imaš ih mali 10^6), konvertiraj ga u WMV format, i radi s njim u Movie Makeru.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...

Zar Windows Movie Maker nije dovoljno dobar za takav posao? Ako on ne guta mp4, onda skini neki free konverter (imaš ih mali 10^6), konvertiraj ga u WMV format, i radi s njim u Movie Makeru.

da windows movie maker je po meni najbolji za obradu videa..
Hajduk živi vječno!
17 godina
flyboy333 kaže...
DragonSoul kaže...

sad si ga kiksao do kraja... kao da kažeš da je paint najbolji za uređivanje slika
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
flyboy333 kaže...
DragonSoul kaže...

sad si ga kiksao do kraja... kao da kažeš da je paint najbolji za uređivanje slika
 to sam reko po MENI...zato što druge nisam ni koristio...
Hajduk živi vječno!
17 godina

adobe encore je alat za obradu videa. ili premier pro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice