Pozdrav ekipa,
dakle sestra ima slijedeci problem. Skidala je neke stvari koristeci uTorrent i to se uredno skine. Folder u koji se skine je promijenjen. Napokon sam, igrajuci se, uspio pronaci da je to spremljeno u folderu c:\windows\system32\a a trebalo je biti premljeno na d: . Search uopce ne prikazuje postojanje tih datoteka (skinutih utorrentom) kad sam koristio search, niti mogu explorerom "prosetati" do tamo. Na 2 nacina mogu pristupiti datotekama: u utorrentu, ali ne kad pritisnem "open containing folder" jer to otvara "documents" folder na C-u, vec dola kad odaberem neki file, pa ga otvorim direktno iz torrenta i onda unutar programa koji ga otvara odem na "save as" ili nesto slicno, pa mi prikaze u kojem je folderu (tako sam ga i naso), te samo BSPlayer dozvoljava da se sa "open" "prosetam" do foldera u kojem su trenutno skinuti svi fileovi. Nesto je skidala dokumenata veci i slicno, office mi recimo ne da da se "prosetam" do spomenutog foldera ( C:\windows\system32\a ). ne znam u cemu je problem, da li u samim windowsima, utorrentu (probala je sestra skint noviju verziju, trenutno je na 3.2.3 - ta bi trebala biti stabilna i nije pomoglo) ili se uvuko neki virusic. Sa avira free nisam uspio pronaci nista, adaware ima neku stariju verziju koja je nesto pronasla i maknula, ali problem je i dalje ostao, novi asaware ne dozvoljava instalirat (neki error javlja), ali ne mogu 100% garantirat da je virus, a ne neka vrsta "klanja" sa avirom.
Ima li itko ideju sto uzrokuje ovaj problem. Nadam se da sam ga dovoljno jasno opisao, iako je poprilicno konfuzno, priznam. Ako treba dodatno objasnit pokusat cu.
Trazio sam na netu ima li neki novi virus/worm/malware ili nesto sto uzrokuje slicne probleme¨, cisto da nadjem neki specijalizirani removal kit,, na zalost nisam pronasao.
Havla unaprijed, lijepi pozdrav!