Problemi sa driverima na WINDOWS 7

poruka: 10
|
čitano: 4.812
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo ovako instalirao sam windows 7 i sad mi ne prihvaća ni drivere od matične ploće INTEL DG965RY, ni od grafičke GEFORCE 9600GT, ostalo nisam ni probao nego sam se odmah vratio na XP. Gdje ću naći drivere da ih mogu instalirati na Windows 7ici??

0 0 hvala 0
17 godina

windows update

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa driverima na WINDOWS 7

samo ga pusti na internet i sve će sam posložiti

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
15 godina
neaktivan

koga da pustim na internet?? Windows 7icu? Kako misliš da instaliram drivere za lan prvo? Pa browser upalim??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

instaliraš windows 7,i odeš na internet,većina drivera odgovaraju od xp-a za početak njih instaliraj,a sve ostalo 7 sama odradi samo pc mora biti spojen sa internetom.

Najvažnije je da se spojiš na internet i windows update i to je to,da nekompliciramo previše-

Windows 7 sve sam odrađuje,ubacuje hrvatski jezik i sve što ti treba a ako nešto neželiš nemoraš instalirati.

16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje pa da ne otvaram novu temu ovdje ću ga postaviti. Naime, sa Windowsima 7 dolaze i driveri za moju grafičku i sve se uredno instalira i sve najnormalnije radi. No, ja ne želim one generic drivere od Microsofta za grafičku već želim instalirati Atijeve. Što trebam učiniti? Jel da samo instaliram najnovije drivere od Atija bez obzira što su već Microsoftovi instalirani ili moram izbrisati Microsoftove pa staviti Atijeve?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sedmica ti to sama skine,odi na windows update i tamo moraš imati te drivere samo nisu instalirani,možeš vidjeti što je sve skinuto ali instaliraš samo ono što želiš,nadam se da razumiješ što ti govorim

17 godina

Kad se jednom drajveri skinu s Interneta (putem Windows Updatea), kako ih onda sačuvati na tvrdom disku da se prilikom sljedeće instalacije opet ne bi morali kupiti na WU-u?

Osim što bi bilo zgodno imati drajvere na disku, moj je dodatni problem što mi trebaju drajveri za (bežičnu) mrežnu karticu, pa računalo moram spajati kablom da bih drajvere pokupio s Interneta.

Isto pitanje i za hrvatski LIP (paket jezičnog sučelja).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
topa kaže...

sedmica ti to sama skine,odi na windows update i tamo moraš imati te drivere samo nisu instalirani,možeš vidjeti što je sve skinuto ali instaliraš samo ono što želiš,nadam se da razumiješ što ti govorim

pa i ne baš...mene zanima da li će biti problema ako ostavim windows generic drivere za grafu i Atijeve drivere instalirane...oba da budu instalirana, ili moram izbrisati win 7 generic drivere?

15 godina
neaktivan

E al ja imam piratsku verziju windows 7 jel ima to veze?? Oče li mi sve drivere naći na windows update ili trebam neke sam?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice