Problem sa windows 7 ultimate

poruka: 4
|
čitano: 3.001
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

danas mi kad sam upalio komp piše mi da windows nije valjan da trebam novi windows kljuć... Ja sam svoj originalan CD prodao i sada neznam šta da napravi postoji li možda koji crack da netrebam opet kupit cd... Molim vas dal mi možete odgovoriti što brže!

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa windows 7 ultimate
dpretkovic kaže...

danas mi kad sam upalio komp piše mi da windows nije valjan da trebam novi windows kljuć... Ja sam svoj originalan CD prodao i sada neznam šta da napravi postoji li možda koji crack da netrebam opet kupit cd... Molim vas dal mi možete odgovoriti što brže!

Postoji, ali ga ovdje nećeš dobiti jer forum zabranjuje takve stvari. Inače da si imao originalan ključ ( samo svoj) sigurno ti ne bi pravio ovakve probleme.

16 godina

Nemoguće je koristit legalan W7 pa dobit WGA upozorenje... {#} Piratstvu ovdje nije mjesto, tako da ova tema ubrzo ide pod lock.

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gledao sam nešto na netu da se može windows ubrzati pa sam probao i resetiralo mi se računalo i poćelo mi pisat da winodows nije originalan... Evo kupio mi tata novoga :D opet je sve uredu...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice