Ekipo bok.
Imam jedan problem sa Win7 i ne znam kaj da radim. kupio sam laptop HP 4520s sa predinstaliranim win7 64bit home premium. lijepo ga spojio i upalio i spojio se gospon sa wireless internetom. lijepo si ja stavio office 2007, codece, gomplayer i winamp i napravio shut down kad sam išao spavati. kad sam stisnuo tipku, windowsi počelli skidati automatske updates na komp. skine ih on sve i ugasi komp. ujutro upalim komp i počne on instaliravati i rekonfigurati windowse i onda počinju sranja. zblokira se na 30% i stane rekonfiguracija i pustim ja to da traje, kad ono nakon 1 sat on na istom. nazovem ja mikronis gdje sam kupio komp i oni mi kažu da ga prisilno ugasim. napravim to, digne on win7 i onda nakon nekog vremena se zblesira. ne reagira na komande (ne mogu ništa otvoriti (čak ni control panel)), ili ako otvorim onda ne respondira sam program i makne mi se status bar sa ekrana. opet sam prisilno trebao ugasiti jer ne prima ni ctrl+alt+del. moji pokušaji su bili sa system recovery u safe modu i normal modu ali nema učinka. nakon uspješnog system recovery-a u safe modu komp se digao ali opet ista priča nakon nekog vremena.
kaj mislite o čem se radi? kaj da radim? molim savjete
P.S. u mikronisu nisam dobio win7 dvd