Problem sa win7

poruka: 9
|
čitano: 2.219
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa win7

Ekipo bok.

Imam jedan problem sa Win7 i ne znam kaj da radim. kupio sam laptop HP 4520s sa predinstaliranim win7 64bit home premium. lijepo ga spojio i upalio i spojio se gospon sa wireless internetom. lijepo si ja stavio office 2007, codece, gomplayer i winamp i napravio shut down kad sam išao spavati. kad sam stisnuo tipku, windowsi počelli skidati automatske updates na komp. skine ih on sve i ugasi komp. ujutro upalim komp i počne on instaliravati i rekonfigurati windowse i onda počinju sranja. zblokira se na 30% i stane rekonfiguracija i pustim ja to da traje, kad ono nakon 1 sat on na istom. nazovem ja mikronis gdje sam kupio komp i oni mi kažu da ga prisilno ugasim. napravim to, digne on win7 i onda nakon nekog vremena se zblesira. ne reagira na komande (ne mogu ništa otvoriti (čak ni control panel)), ili ako otvorim onda ne respondira sam program i makne mi se status bar sa ekrana. opet sam prisilno trebao ugasiti jer ne prima ni ctrl+alt+del. moji pokušaji su bili sa system recovery u safe modu i normal modu ali nema učinka. nakon uspješnog system recovery-a u safe modu komp se digao ali opet ista priča nakon nekog vremena.

kaj mislite o čem se radi?   kaj da radim? molim savjete

P.S. u mikronisu nisam dobio win7 dvd

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa win7

da nisu rami neispravni?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa win7

komp je ganz nov. kupljen u četvrtak. trebali bi biti u redu.

16 godina
neaktivan
Problem sa win7

provjeri ipak ako mozes uc u sistem sa memtestom http://www.memtest.org/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa win7

posto ti je sve pod garancijom nemoj se zezat nego odi u mikronis i reci da hoces da radi i da ga poprave  =)

uzet ce lap i reinstalirat win, posto je nova istalacija napravila hang usred instalacije biti ce da je nesto hardverski u pitanju sto bi oni u servisu morali otkloniti o njihovom trosku , ipak je komp star samo tri dana ... :)

there is no such thing as a stupid question; only stupid mistakes from not asking stupid questions.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

probao ali kak sam rekao windowsi se zblokaju nakon pol minute i ne stignem ni pokrenuti.....

ovo kaj si napisao za rame?  kaj je moguće da se blokaju zato kaj rami ne rade?  daj mi molim te pojasni malo ak nije problem

15 godina
gidra kaže...

posto ti je sve pod garancijom nemoj se zezat nego odi u mikronis i reci da hoces da radi i da ga poprave  =)

uzet ce lap i reinstalirat win, posto je nova istalacija napravila hang usred instalacije biti ce da je nesto hardverski u pitanju sto bi oni u servisu morali otkloniti o njihovom trosku , ipak je komp star samo tri dana ... :)

imaš pravo, zvao sam mikronis i rekli su mi da ga dofuram u ponedjeljak sa svom originalnom ambalažom. čak su mi rekli da bi mi dali i novi.

malo se raspitujem za ubuduće jer kad dobijem novi da opet nekaj mi se ne sjebe. ipak mi komp treba za posao i ne želim se stalno prešetavati po gradu da bi mi roštali po kompu.

16 godina
neaktivan
Problem sa win7

je da su rami u pitanju sistem se nebi htio ni dignuti ali posto se tebi dize sistem ali kazes da blokira moze bit sigurno da je nesto hardverske prirode kao sto kaze kolega forumas posalji laptop na servis i kazi im sta se desava ja sam ovdje naveo ram memoriju kao primjer moze bit bilo sta

nista ne gubis samo dobivas ionako ti je friska garancija vjerojatno ce to brzo srediti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

rješili tamo u mikronisu. sofwerska pogreška, win7 nije povukao updatese kako spada.

hvala puno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice