Problem registracije ( VPA) Windowsa7

poruka: 3
|
čitano: 2.463
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem registracije Windowsa 7

Posjedujem Windows 7 home premium OEM verziju.Do sad nisam imao nikakvih problema sa validacijom.Windowsi su instalirani na isto računalo več  4 puta i uvijek na formatiranu particiju i sve je prošlo bez problema.U računalu ništa nije mijenjano od prvog dana kad su instalirani Windowsi 7.Jućer prilikom aktivacije nije prihvatičen ključ uz poruku error code : 0x004c008

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem registracije Windowsa 7
draž kaže...

Posjedujem Windows 7 home premium OEM verziju.Do sad nisam imao nikakvih problema sa validacijom.Windowsi su instalirani na isto računalo več  4 puta i uvijek na formatiranu particiju i sve je prošlo bez problema.U računalu ništa nije mijenjano od prvog dana kad su instalirani Windowsi 7.Jućer prilikom aktivacije nije prihvatičen ključ uz poruku error code : 0x004c008

meni se slično dogodilo pred 2 tjedna. restart računala je popravio situaciju.

15 godina
neaktivan
RE: Problem registracije Windowsa 7

Riješeno pozivom službi za korisnike Microsoft Hrvatska. Aktivacija izvršena telefonskim putem i sve prošlo bez problema.Na upit koliko puta se može reinstalirati OEM Windows a da ne dođe do ovakvih problema,dobio sam odgovor da 2 puta može proči online aktivacija a za dalje treba zvati njihovu korisničku podršku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice