Problem s logiranjem i prepoznavanjem korisnika

poruka: 11
|
čitano: 2.041
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
VELIKI PROBLEMi!!!!!
pitanje

kolegi s posla se desilo sljedeće:

navećer ugasi komp nakon surfanja, iduće jutro ne može upaliti komp. kolega je malo prčkao po njemu, upalio ga, ali onda se desio problem.

naime windowsi su za postojeći account otvorili nove postavke (pod docs. and setings na c) te stavke vuće iz novo nastalog foldera pod nazivom TEMP, a ovaj koji je do sada bio, nazvat ću ga xy uopće ne oživljava (acc. name je isti kao folder)

tako da izgleda kao da se logirala nova osoba sa drugim nazivom

pošto je tu jako puno poslovnih mailova i postavki za neke programe koje koristi u poslovne svrhe, dali se može kako vratiti na staro, dakle da postavke vuće iz xy foldera

u my documents nema ništa, dok j e folder xy krcat stvarima koji su prije bili u my documents

0 0 hvala 0
16 godina
RE: VELIKI PROBLEMi!!!!!
Neznam kak vratiti na staro(barem sad jer je ujutro) al te sve dokumente mozes kopirat u ovaj sadasnji..i bit ce ti isto.. =)... I ovaj preoblikuj ak mozes naslov..Velika slova i previse usklicnika dobit ces zuti :)
16 godina
protjeran
autorov komentar
dado16 kaže...
Neznam kak vratiti na staro(barem sad jer je ujutro) al te sve dokumente mozes kopirat u ovaj sadasnji..i bit ce ti isto.. =)... I ovaj preoblikuj ak mozes naslov..Velika slova i previse usklicnika dobit ces zuti :)
 ma neka za žuti, to će biti drugi

ma problem je zbilja ozbiljan, dakle svi poslovni mailovi su tamo, a mailovi su od velike važnosti

dali možda treba neki ključ u registriju mjenjat, ne znam.

nije mi palo to na pamet, moram isprobat kad se dokopam laptopa.

mislio sam promjenit naziv user accounta, pa onda napraviti novi sa istim nazivom, dakle xy
17 godina
neaktivan
VELIKI PROBLEMi!!!!!

Znam da ne zvuči baš obećavajuće, ali da li ste probali u safe mode, pa sa system restore?

Ili f8 pa last known good configuration?

Eto zašto je dobro raditi redoviti backup!

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar

ma backup je zakon, samo što se iznenađujuće jako puno ljudi nezna služiti kompom, a kamo li napraviti back up ili još bolje, nemaju pojma šta je back up

uglavnom probat ću system restore kad se domognem laptopa, to je inače naj jednostavnija a bezbolna stvar, koju sam totalno smetnuo s uma

hvala

16 godina
protjeran

slican problem sam imao:navece normalno ugasio komp kad ujutro upalim ono trazi me user name i pasword {koji nikad nisam ni stavio}

i stisnem samo "enter"kad ono pojavi se desktop orginalni i my computer ikona,,,,po kompu niko nije prcko ,sve sam probal pogasit

sprckal sve zivo,al nis nisam napravil..tak da nemora znacit da se neko drugi logiral umjesto njega kak si i rekel,vec neki crvic ili

bozja ruka.......

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem s logiranjem i prepoznavanjem korisnik
autorov komentar

ma sigurno mu nešta uletilo, ajel ti pomogao system restore?

najgore je što nemam sad taj laptop, pa da probam koješta

16 godina
protjeran
RE: Problem s logiranjem i prepoznavanjem korisnik
livadasb kaže...

ma sigurno mu nešta uletilo, ajel ti pomogao system restore?

najgore je što nemam sad taj laptop, pa da probam koješta

sve sam probal,i nista,,,,,
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina
livadasb kaže...

mislio sam promjenit naziv user accounta, pa onda napraviti novi sa istim nazivom, dakle xy
 -to neće pomoć, bit će novi user ('user.komp' -neće pokupiti podatke od starog..)
podatci de mogu otvoriti ako imaš admin acc, pod security/permision/owner preuzmi pristup.
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Kao sto je "ihush" rekao, moras se logirati kao administrator, a kako to napraviti mozes jednostavno naci na google-u.

Znaci: "Kako preuzeti racunalo kao administrator", ili "Administrator take over".

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

NOVI WINDOWS

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 17:32 (hacker-goran).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice