Kupio sam Toshibu A300, s njom sam dobio Vistu ali sam ju zamjenio Xp-om i sada mi je laptop uzasno spor...
Sta da radim? Neki kazu da samo s Vistom dobro radi laptop a meni je to malo blesavo...
Kupio sam Toshibu A300, s njom sam dobio Vistu ali sam ju zamjenio Xp-om i sada mi je laptop uzasno spor...
Sta da radim? Neki kazu da samo s Vistom dobro radi laptop a meni je to malo blesavo...
Mozda je bas tako ... mozda je problem u driverima za XP
problem ti je u driverima, znaci provjeris prvo da li su na cd-u driveri za xp, a ako nisu skini ih.
uostalom ako si dobio vistu sto si mijenjao os.
Driveri su dobri, skinuo ih s Toshibine stranice i rade dobro, a Vistu sam mijenjao jer mi ne odgovara..
a ako driveri rade dobro onda je problem u xp-u.
Driveri su dobri, skinuo ih s Toshibine stranice i rade dobro, a Vistu sam mijenjao jer mi ne odgovara..
U task manageru mi je CPU usage u normali 0-10% a driveri su dobri jer sam se vec raspitivao na forumu pa mi je receno da ih skinem s toshibine stranice jer ih je i neki lik skidao za svoj stroj i normalno mu rade..
Hm... nije mi jasno onda na koji nacin radi sporo? Sporo se podize sustav ili opcenito sporo izvrsava operacije?
sustav se dize 2 min...
lampica od harda mi stalno nesto bljeska..
kad nesto prebacujem s USB-a to traje i traje..
kad igram igricu malo se blokira..
kao da je opterecen, a nije...
neki vele da nisam trebao Vistu brisat...
sustav se dize 2 min...
lampica od harda mi stalno nesto bljeska..
kad nesto prebacujem s USB-a to traje i traje..
kad igram igricu malo se blokira..
kao da je opterecen, a nije...
neki vele da nisam trebao Vistu brisat...