prijatelj mi je skinio nes si interneta i dobio ganad virus i srusio je windows i ponovno ga instaliro i asd nemozue na internet..zvao je t-com i sve su pokusali i kaze da je proble s internet karticom kazu da nije instlirana sta sad da radi molim vas pomozite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Potrebno je instalirati driver za mrežnu karticu.
Ako je mrežna integrirana na matičnu ploču, onda se driver nalazi na pratećem CD-u sa ostalim driverima (ili se može skinuti sa stranica proizvođača matične ploče).
Ako je samostalna, npr. PCI kartica, onda bi uz nju isto trebao imati instalacijski disk ili skinuti sa stranica proizvođača.
Potrebno je instalirati driver za mrežnu karticu.
Ako je mrežna integrirana na matičnu ploču, onda se driver nalazi na pratećem CD-u sa ostalim driverima (ili se može skinuti sa stranica proizvođača matične ploče).
Ako je samostalna, npr. PCI kartica, onda bi uz nju isto trebao imati instalacijski disk ili skinuti sa stranica proizvođača.
a kako da znam koju maticnu imam ja recimo odem u device menager (to je primjer kod mene) i tamo pise via compatable ethernet driver ali nepise koji kad odem na straniuc izvođaca ima vise vrsta a ja neznam koji da skinem kad neznam koji imam
Skini ovaj program, samo ga odzipaj i pokreni.
Na traci sa lijeve strane odaberi ili pod Računalo -> Sistemski izvještaj ili Matična ploča -> matična ploča.
U oba slučaja program bi trebao navesti model matične ploče.
a jel moze bezz ikakog programa to pogledat
a jel moze bezz ikakog programa to pogledat
Otvori PC tj otvoris poklopac od centralne pronadzi net karticu i procitaj sta pise.Ali tako ces tesko nac drivere, jer i ako nadzes naziv kartice tesko ces nac i seriski tip kartice.Savjet :)EVEREST.
a nis kad se nemoze skiniti cu everest i stavit na stik i odnijet njemu nek instlira pa cu vidit koju ima dodem kuci instlairam i dam njemu to je jedino..
Nek poigleda na odozada na kompu, ak je ispod grafičke onda je posebna a ako je kraj USB-a ond aje na matičnoj te se driveri nalaze na cd-u od matične, ako nije na matičnoj onda nek traži cd od drivera negdje.