Ovako stvari stoje: Prilikom instaliravanja Windowsa XP na komp (prethodno mi se komp nije htio upalit jer je pisala neka obavijest o nekim failovima iz sistema kako fale i da trebam reinstalirat windows... nije radio čak ne safe mod) u fazi ''Instaling devices'' negdje na pola mi se komb zabrejka i pojavi se plavi ekran sa nekom obavijesti siguran sam da nemoram objašnjavat... restartam i ponovim postupak i opet isto. Šta da radim molim vas pomozite, naime radi se o originalnim windowsima. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako stvari stoje: Prilikom instaliravanja Windowsa XP na komp (prethodno mi se komp nije htio upalit jer je pisala neka obavijest o nekim failovima iz sistema kako fale i da trebam reinstalirat windows... nije radio čak ne safe mod) u fazi ''Instaling devices'' negdje na pola mi se komb zabrejka i pojavi se plavi ekran sa nekom obavijesti siguran sam da nemoram objašnjavat... restartam i ponovim postupak i opet isto. Šta da radim molim vas pomozite, naime radi se o originalnim windowsima. Hvala.
Jesam jer mi je rekao da ''možda'' nema dovoljno mjesta na particiji pa sam formatirao i ništa. Greška na cdu od windowsa nije jer sam već 2 puta instalirao s tog cda ko novi je.
Pa poruka kao ka mi je prvi puta došla ova poruka da restartam i probam ponovo instalirat... da nema možda mjesta na particiji ili da nešto u biosu isključim... uglavnom to je poruka prek cijelog zaslona plava bijelim slovima pisano neemože se ništa stisnut samo restartat
Jesam jer mi je rekao da ''možda'' nema dovoljno mjesta na particiji pa sam formatirao i ništa. Greška na cdu od windowsa nije jer sam već 2 puta instalirao s tog cda ko novi je.
gore edited poruka
Pa poruka kao ka mi je prvi puta došla ova poruka da restartam i probam ponovo instalirat... da nema možda mjesta na particiji ili da nešto u biosu isključim... uglavnom to je poruka prek cijelog zaslona plava bijelim slovima pisano neemože se ništa stisnut samo restartat
i znaci probo si vise puta i nece?imo sam i ja takvih sranja ali ovo neko novo....probaj skroz obrisat particiju i napravit neku novu.....
hm da probat ću ne preostaje mi ništa drugo javim ak ne uspijem možda netko ponudi bolje rješenje.
jegiba ni pravljenje nove particije nije niš bolje napravilo isti problem ako tko ima iskustva s ovim nek pomogne imam na tom disku prevažne podatke koje nesmijem izgubit
pa gle......podatke mozes sacuvat i bez windowsa....sad se nesjecam tocno kako sam ja to radio
prije par god dok su mi windowsi crkavali svako malo
probaj taj hard spojit nekom drugom na komp koji radi i bit ce ti ponudeno da gledas datoteke kao na mp3
ili removable device...neznam probaj...ak ne odneses u servis neki oni ce ti to rijesit{u krajnju silu to napravi.}....
pozdrav
Probaj sa memorijama ili ištekat jednu ako imaš dvije,ili prebacit iz jednog utora u drugi,ili s nekom drugom memorijom. Dosta puta se i meni tako desilo i jednostavno sam to riješio tako s memorijama. Ako ne uspiješ vratit podatke,raspitaj se dali ti neko od frendova ima softwer File scavenger koji ti vraća podatke pa čak i ako formatiraš hard,fantastičan softwer vjeruj mi.