Problem pri instalaciji Windowsa

poruka: 2
|
čitano: 1.093
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Dakle, priča ide ovako. Prijatelj kupio novi prijenosnik ASUS F7Zseries i tražio me da mu instaliram Windowse. Priznajem, nisam neki stručnjak, ali instalaciju Windowsa sam radio nekoliko puta i nikad nisam imao nikakve probleme. Prebacio sam u biosu da mi boota s CD-a, instalacija je krenula i nakon cca 30-40 sekundi pojavila se neka greška, a što točno piše imate na sličici u privitku. Probao sam instalirati s još 2 CD-a, no kod njih uopće se ne pokrene instalacija. Isključio sam grešku na čitaču CD-a, budući da se instalacija ipak pokrene, pa onda stane nakon određenog vremena. To me uputila na moguću grešku na CD-u, ali kad nije htjelo učitati preostala 2 CD-a isključio sam mogućnost. Probao sam instalirati i Linux, ali također javlja neku grešku. Dali sam radio nešto pograšno ili je problem u nečem drugom. Hvala na odgovorima.

problem pri instalaciji problem pri instalaciji
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 18:50 (Kockasti).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

uspio sam riješiti problem, ispričavam se ak sam bezveze otvarao temu, ali ako tko ima slučajno ovakve probleme, samo treba podesiti posavku u biosu. Više o tome na:

http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=156593

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice