Problem sa antivirusom...HELP

poruka: 17
|
čitano: 2.364
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaci jucer mi se pokazalo ovo.Pise da trebam updatead i stisnem update i pise da nemoze...molim pomoc..HITNO

slika slika
Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 12:42 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Najvjerojatniji razlog ti je to da imas krekirani NOD pa zato nece ili te nekaj drugo muci, ako je ovo prvo makni ga s kompa i stavi Aviru Free to ti je bolje rjesenje svakako!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nisi ga dugo update-ao najvjerojatnije jer ti je piratski pa ne može izvršavati update.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa antivirusom...HELP
i rješenje je: prelazak na aviru!
16 godina
neaktivan

Pa ljudi ako već hoćete ESET zašto stavljate te neke Business Edicije!! ESET Smart Security 4.0.314 Stavi i dobar!!

Idi na ESET-ovu stranicu i Zatraži da dobiješ Username i password pa lijepo skini  ESET Smart security na 30 dana free!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 23:07 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
besla kaže...

Znaci jucer mi se pokazalo ovo.Pise da trebam updatead i stisnem update i pise da nemoze...molim pomoc..HITNO

Bellatrix kaže...

Pa ljudi ako već hoćete ESET zašto stavljate te neke Business Edicije!! ESET Smart Security 4.0.314 Stavi i dobar!!

Idi na ESET-ovu stranicu i Zatraži da dobiješ Username i password pa lijepo skini  ESET Smart security na 30 dana free!!

Besla, javi mi se privatnom porukom, da ti objasnim natenane.

A Bellatrixu šaljem jednu sliku sa službenog testiranja dotičnog av-a.
Totalna katastrofa od programa Totalna katastrofa od programa
16 godina
neaktivan

Belatrix je preporučio verziju 4.0.314 a to šta si ti stavio je verzija 3.0.672.0. Jednostavno ako voli NOD neka nabavi tu verziju, ako mu je dosta dotičnog AV-a neka stavi Aviru jer je i ona super. Malo promjene neće škoditi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kalea kaže...
besla kaže...

Bellatrix kaže...

hehehe.... Kalea pogledaj nije 3-ca više!!!
Napredovao je ESET. Tako da ti taj test ne vrijedi za ovo što sam ja preporučio!!! Baš bi volio da vidim negdje sad takav test firewall-a od četvorke!!!Pa da vidimo poziciju.
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
i rješenje je: prelazak na aviru!
 potpis... preporodio sam se otkad ju koristim... vec mi je pun kufer nodova, modova, smradova, a pogotovo avasta xd avira rules
i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Kalea kaže...
besla kaže...

Bellatrix kaže...

hehehe.... Kalea pogledaj nije 3-ca više!!!
Napredovao je ESET. Tako da ti taj test ne vrijedi za ovo što sam ja preporučio!!! Baš bi volio da vidim negdje sad takav test firewall-a od četvorke!!!Pa da vidimo poziciju.
 Pa ja sam zadrti NOD-ovac. Ali ne smart security. Trenutno je kod mene na testiranju Avira Premium. Kad dođe vrijeme za to, napisat ću svoje mišljenje. O NOD-u sam već reako skoro sve. Godinama me vjerno služio i hvala mu. Ionako ćemo se kasnije opet vratiti na NOD, jel tako? Ali, moram biti realan, što manje subjektivan, a što više objektivan kad je Avira u pitanju (a sa NOD-om sam uvijek subjektivan, priznajem), ako budem mogao.
16 godina
neaktivan

Ja sam probala tog noda i aviru i više sranja nisam u životu imala od ta dva programa...vratila sam se na avast i nema nikakvih kenj kenj na kompu Cool

nikad nije kasno za napravit sranje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blue_jay kaže...

Ja sam probala tog noda i aviru i više sranja nisam u životu imala od ta dva programa...vratila sam se na avast i nema nikakvih kenj kenj na kompu Cool

Zašto?
Ja imam nod antivirus vec skoro godinu dana i nikakvih problema.
Ne kužim kakva sranja imaš s njim.

EDIT:dugo te nije bilo.Nespavalicama nedostaješ CoolNevinašce
16 godina
blue_jay kaže...

Avast nevidjeno govno od antivirusa. Ima ga kod nas na fakultetu a kompovi su prepuni virusa. A još što izgleda ko neki media pleyer...
17 godina
neaktivan
blue_jay kaže...

ajde nod, ali nije mi jasno zašto avira. meni je sve super. a kud ćeš baš na avast...
16 godina
neaktivan

ma nod i avira su dva (po meni) najbolja AV-a.. neznam kakve to probleme ti imaš... avast je jedan od losijih.. on sam sebe vidi ko virus xd

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolji je Kasperski,samo šta po mom iskustvu zakolje komp do granica nemoguceg. Prije sam imo staru makinu koja je sama po sebi bila spora pa se nije kuzilo,sad sam na NOD32 AV i zadovoljan zasad....on i malwarebytes ubiju sve :)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina

blue-jay se nije snasla ili nije znala koristit Aviru a to je cudno jer Avira je lagana za koristenje, no nema problema do problema koji si sam korisnik ne napravi treba zastitu znat koristit a Avast nije zasluzio da se o njemu prica uopce njemu je mjesto u podrumu!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice