- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najvjerojatniji razlog ti je to da imas krekirani NOD pa zato nece ili te nekaj drugo muci, ako je ovo prvo makni ga s kompa i stavi Aviru Free to ti je bolje rjesenje svakako!!!
Nisi ga dugo update-ao najvjerojatnije jer ti je piratski pa ne može izvršavati update.
Pa ljudi ako već hoćete ESET zašto stavljate te neke Business Edicije!! ESET Smart Security 4.0.314 Stavi i dobar!!
Idi na ESET-ovu stranicu i Zatraži da dobiješ Username i password pa lijepo skini ESET Smart security na 30 dana free!!
Znaci jucer mi se pokazalo ovo.Pise da trebam updatead i stisnem update i pise da nemoze...molim pomoc..HITNO
Pa ljudi ako već hoćete ESET zašto stavljate te neke Business Edicije!! ESET Smart Security 4.0.314 Stavi i dobar!!
Idi na ESET-ovu stranicu i Zatraži da dobiješ Username i password pa lijepo skini ESET Smart security na 30 dana free!!
Belatrix je preporučio verziju 4.0.314 a to šta si ti stavio je verzija 3.0.672.0. Jednostavno ako voli NOD neka nabavi tu verziju, ako mu je dosta dotičnog AV-a neka stavi Aviru jer je i ona super. Malo promjene neće škoditi.
Znaci jucer mi se pokazalo ovo.Pise da trebam updatead i stisnem update i pise da nemoze...molim pomoc..HITNO
Ja sam probala tog noda i aviru i više sranja nisam u životu imala od ta dva programa...vratila sam se na avast i nema nikakvih kenj kenj na kompu 
Ja sam probala tog noda i aviru i više sranja nisam u životu imala od ta dva programa...vratila sam se na avast i nema nikakvih kenj kenj na kompu 

ma nod i avira su dva (po meni) najbolja AV-a.. neznam kakve to probleme ti imaš... avast je jedan od losijih.. on sam sebe vidi ko virus xd
Najbolji je Kasperski,samo šta po mom iskustvu zakolje komp do granica nemoguceg. Prije sam imo staru makinu koja je sama po sebi bila spora pa se nije kuzilo,sad sam na NOD32 AV i zadovoljan zasad....on i malwarebytes ubiju sve :)
blue-jay se nije snasla ili nije znala koristit Aviru a to je cudno jer Avira je lagana za koristenje, no nema problema do problema koji si sam korisnik ne napravi treba zastitu znat koristit a Avast nije zasluzio da se o njemu prica uopce njemu je mjesto u podrumu!!!