Presporo podizanje WIN7 Ultimate

poruka: 7
|
čitano: 3.334
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kao sto ste vidili u naslovu,problem je kod podizanja win7,prije je bilo sve super,al sada katastrofa,po 5 minuta da se podignu!Naravno orginalni su,probao sam sve nacine;iz msconfiga digniti sve sto netriba da se podize,digao sam i iz "startup" i iz "service",skenirao od virusa sa ESS,MBAM,SAS,SSD i na kraju svega,provjerio "log" sa HiJackThis,Defragmentiro Disk,izbrisao sve nepotrebno,Defragmentiro Registry,pocistio Registry,pocistio sa CCleaner-om,Glary Utilities,Advanced System Care,al nakon sve toga opet nista!!
Ljudi pomagajte,bilo bi najbolje da napravim reinstall Windows,al imam vaznih podataka,a ako je to jedino rjesenje,onda moram !  

Hvala! 

EDIT:Windowsi su update-ani,isto kao i svi navedeni programi!

Za svaki virus postoji rjesenje!ah,vec sam mislio da nema rjesenja za ovo,sta treba napravit??Format :X =DD
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 18:47 (virus_cleaner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja osobno stvarno neznam sto bi moglo biti!Jesi provjerio temperature???Ako je i to uredu,i ako si stvarno napravio sve sto si rekao,onda ti preostaje jedino format!

my computer is in my blood
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Reinstal WIN-sa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Podjelis particije HDD na C i D na D prebaci podatke i formatiras samo C kad ,i to je to.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Presporo podizanje WIN7 Ultimate
virus_cleaner kaže...

Kao sto ste vidili u naslovu,problem je kod podizanja win7,prije je bilo sve super,al sada katastrofa,po 5 minuta da se podignu!Naravno orginalni su,probao sam sve nacine;iz msconfiga digniti sve sto netriba da se podize,digao sam i iz "startup" i iz "service",skenirao od virusa sa ESS,MBAM,SAS,SSD i na kraju svega,provjerio "log" sa HiJackThis,Defragmentiro Disk,izbrisao sve nepotrebno,Defragmentiro Registry,pocistio Registry,pocistio sa CCleaner-om,Glary Utilities,Advanced System Care,al nakon sve toga opet nista!!
Ljudi pomagajte,bilo bi najbolje da napravim reinstall Windows,al imam vaznih podataka,a ako je to jedino rjesenje,onda moram !  

Hvala! 

EDIT:Windowsi su update-ani,isto kao i svi navedeni programi!

Tebi treba pomoc vezano za ovu dole temu, da neko malo bolje zaviri di je problem ak se može rješit iz Windowsa i ostale stvari vezano za to.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/pomoc-forumasima-preko-teamviewera/69530.aspx

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan

Kakav antivirus koristiš? Nešto se "kolje" pri podizanju windowsa... možda driveri.. pokvarena instalacija nekog programa..

...najbolje i najbrže rješenje je; reinstall

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja bih ipak prije svega gore navedenog,provjerio hard jel ima bad sectora.

Mislim da to radi HD tune.

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice