Pokvareni WINDOWS

poruka: 10
|
čitano: 1.891
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pokvareni WINDOWS

Sigurno vam se to dogodilo barem jedanput. Sve radi dobro, nema virusa sve uredno i onda jedan dan idete upaliti računalo kad ono prije nego što će se očitati windows pojavi se plavi ekran i puste brojke i slova. Jedino riješenje koje bi ja mogao napraviti je izbrisati stare i instalirati nove windowse.

Imate li vi neko bolje riješenje jer mi se tako često gube neki važni podatci??

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pokvareni WINDOWS

Imaš ovdje clanak na službenim Microsoft stranicama. Taj postupak ti je malo kompliciraniji  i dug. Ja sam jedanput uspio na taj način vratiti windowse. I toplo se preporučuje da isprintaš cijeli vodič prije nego kreneš u obračun.

16 godina
neaktivan
Pokvareni WINDOWS

Malo je komplicirano ali ću probati.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokvareni WINDOWS

Možda ti je lakše da ubaciš instalacijski CD Windowsa XP-a pa napraviš popravak instalacije, ne čistu instalaciju- već repair instalation i sačeka da se procedura završi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mora značiti da su windowsi pokvareni. To može biti neki konflikt s driverima, ili čak hardverski problem pa ništa ne bi dobio novom instalacijom. Prvo vidi što ti točno piše na tom plavom ekranu pa napiši ovdje, pa ćemo vidjeti što dalje. Možda se može popraviti čak i jednostavnim System restore-om iz Safe moda.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si u onih 8% koji slušaju pravu glazbu, kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Pokvareni WINDOWS

To bi bio plavi ekran smrti ili ti blue screen of death...

Problemi mogu biti razni... Može biti da ti se nešto pomaknulo sa matične neki modem ili sl. a problem može biti i softverski...
Sve ovisi o onim brojkama koje ti pišu pri vrhu
npr. u jednom slučaju "DRIVER_IRQI_NOT_LESS_OR_EQUAL."...
U svakom slučaju bi bilo dobro zapisati to kaj ti piše i potražiti ovdje ili negdje drugdje rješenje!

NO FEAR TOM's IS HERE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pokvareni WINDOWS

Jel dobiješ ovakav BSOD?

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži kaže...

Jel dobiješ ovakav BSOD?

HahaSmijeh
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
16 godina
neaktivan
Pokvareni WINDOWS

jednostavno stavi linux...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokvareni WINDOWS

Ako su ti vazni podaci na samom racunalu a to ti se cesto desava, sljedeci put kad instaliras winse napravi si dodatnu particiju na disku,na kojem ces spremati vazne podatke,tako da ubuduce mozes reinstalirati winse koliko te god volja,a svi podaci koji ti trebaju su ti na sigurnom,osim ako ti hard odeSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice