Orginal windows7 zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.809
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Orginal windows7

S obzirom da pod temom win7 dojmovi postoji 113 stranica zanima me tko je od svih tih kupio orginal 7-icu,da ju nije skinuo besple.Al budite iskreni molim!!!

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Orginal windows7
vladar kaže...

S obzirom da pod temom win7 dojmovi postoji 113 stranica zanima me tko je od svih tih kupio orginal 7-icu,da ju nije skinuo besple.Al budite iskreni molim!!!

A taj broj koliko je ljudi kupilo OS pomoći u....?

Ako te zanima, čitaj temu.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Orginal windows7

Pa citaj ti,ja sam otvorio ovdje temu da se jave oni koji su kupili!!

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
vladar kaže...

Pa citaj ti,ja sam otvorio ovdje temu da se jave oni koji su kupili!!

Ja tu temu pratim od početka, otkad je otvorena i imam Win7 od builda 69xx (dakle prije javne bete).

1. Ako te zanima jel se isplati kupiti Win7, broj onih koji su ga kupili ti ništa ne znači - moraš pročitati njihove dojmove, dakle svih 130 stranica, da bi znao jel to OS za tvoj hardver i softver.

2. Ako radiš istraživanje prodaje nekog proizvoda (u ovom slučaju Win7), sistem ti je loš.

3. A ako ti je dosadno pa si otvorio temu bezveze, dobit ćeš karton.

Ja mislim da je ovo pod 3. razlog otvaranja teme.

BTW, ja sam svoje Win7 dobio free.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 23:42 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan
Orginal windows7

Pa i ja sam skinuo neki tamo build,mislim da je bio 7600,ako je bio ikad taj.Ti samo pokazujes da nerazumijes sta ja pitam,ali si odgovorio na moje pitanje,nisi kupio vec si dobio,ti se onda nemas sta  javljati vise u ovoj temi! Kad kupis,tj das 1500kn ili koliko vec dode win 7 onda se javi i reci da si kupio.A cak i da sam otvorio temu iz dosade ,zasto bih dobio karton zbog toga ,pa jesi ti zdrav????? Koliko je ljudi otvorilo temu radi dosade.A ako bas oces znati nisam radi dosade nego sto me doista zanima koliko je tu onih koji pametuju o novom operacijskom sustavu a da su ga platili.Jel ja kad nesto dobijem besplatno onda o tome ne popujem.Znas onu ,poklonjenom konju se negleda u zube!!!!

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
protjeran
vladar kaže...

Pa i ja sam skinuo neki tamo build,mislim da je bio 7600,ako je bio ikad taj.Ti samo pokazujes da nerazumijes sta ja pitam,ali si odgovorio na moje pitanje,nisi kupio vec si dobio,ti se onda nemas sta  javljati vise u ovoj temi! Kad kupis,tj das 1500kn ili koliko vec dode win 7 onda se javi i reci da si kupio.A cak i da sam otvorio temu iz dosade ,zasto bih dobio karton zbog toga ,pa jesi ti zdrav????? Koliko je ljudi otvorilo temu radi dosade.A ako bas oces znati nisam radi dosade nego sto me doista zanima koliko je tu onih koji pametuju o novom operacijskom sustavu a da su ga platili.Jel ja kad nesto dobijem besplatno onda o tome ne popujem.Znas onu ,poklonjenom konju se negleda u zube!!!!

Mi smo svi zdravi

1.Ako si temu otvorio iz dosade dobiti ćeš žuti karton.Razlog: Gušenje foruma i spamanje

2.Ako te nešto zanima o Windows 7 onda dođi u ovu temu LINK

3.Nemoj se bahatiti,ovako kako si krenuo brzo češ letiti s foruma!

OVO JE SVE OD MENE

Mato
16 godina
neaktivan
Original windows7

Prvo ,mogel si barem naslov teme napisat kak treba!!

Drugo ,kakve veze ima jel je neko dobil ili kupil ako ima original MS-ov ključ?! Sistem je genuine i to je jedino bitno. I da ,dosta nas je kupilo Sedmicu ,pa i ja iako sam isto dobil jedan primjerak od MS-a kao službeni beta tester. Ipak sam kupil još jedan ,retail verziju za drugi PC u kući.

Sretan?!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
vladar kaže...

Pa i ja sam skinuo neki tamo build,mislim da je bio 7600,ako je bio ikad taj.1.Ti samo pokazujes da nerazumijes sta ja pitam,ali si odgovorio na moje pitanje,nisi kupio vec si dobio,ti se onda nemas sta  javljati vise u ovoj temi! Kad kupis,tj das 1500kn ili koliko vec dode win 7 onda se javi i reci da si kupio.

2.A cak i da sam otvorio temu iz dosade ,zasto bih dobio karton zbog toga ,pa jesi ti zdrav????? Koliko je ljudi otvorilo temu radi dosade.A ako bas oces znati nisam radi dosade 3.nego sto me doista zanima koliko je tu onih koji pametuju o novom operacijskom sustavu a da su ga platili.

4.Jel ja kad nesto dobijem besplatno onda o tome ne popujem.Znas onu ,poklonjenom konju se negleda u zube!!!!

1. Razumijem ja što ti pitaš ali to je nepotrebno pitanje. Dobit ćeš 25% točnih odgovora, možda. Nedovoljno za bilo šta. Da, ti si skinuo Win7, što onda radiš na ovoj temi. Nisi ga kupio! Ukrao si ga!

2. Otvorio si nepotrebnu temu. I koje su to teme?

3. "Pametuju o novom OSu a da su ga platili." WTF?

4. Ti si OS ukrao. Nisi ga dobio. I svatko ima pravo argumentirano popljuvati OS. Nećeš valjda slušati one bez argumenata koji samo kažu "XP je bolji, Win7/Vista je s*anje"? Ja Win7 nikad nisam pljuvao - ja sam ga hvalio od bete. Odličan OS. Ali ga ne koristim jer mi ping iz nepoznatih razloga u CoDu ide do 200 a framerate ispod 20 dok na XP nema tih problema. I to nije krivnja OSa, to je krivnja mog lošeg kompa.

Više se neću raspravljat. Nadam se da će tema pod lock.

Over & out

17 godina
neaktivan

Dakle (po tvom mišljenju) dojmove o nečemu mogu imati samo oni koji su iskeširali lovu za to nešto? Belji se

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Orginal windows7

Ja mislim da nema veze ko ima original Win a ko ne, jer je mnogima cijena svakako velika. A i cisto sumnjam da ce vecina priznati sta ima kod sebe na kompi. Ja nisam kupio, niti cu... 

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice