Održavanje Windows 7

poruka: 10
|
čitano: 6.041
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Održavanje Windows 7

Da li postoji neki program u kojem ću spriječit usporavanje windowsa.. 

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Održavanje Windows 7

postoje programi za održavanje windowsa u dobroj formi

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 16:58 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Održavanje Windows 7

windows 7 manager Belji se

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Održavanje Windows 7

Systerac tools for windows 7

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Održavanje Windows 7

Imaš Disk Defragmenter aplikaciju koja ide uz Windowse a ova u 7ici je poprilično dobra, imaš AV - Avast, zatim SpyBot S&D, AdAware, CC Cleaner. To bi ti ugl. trebalo biti dovoljno.

SilvioS, MSP Lead
15 godina
SilvioS kaže...

Imaš Disk Defragmenter aplikaciju koja ide uz Windowse a ova u 7ici je poprilično dobra, imaš AV - Avast, zatim SpyBot S&D, AdAware, CC Cleaner. To bi ti ugl. trebalo biti dovoljno.

AdAware mu netreba tu mu je dovoljan malwarebytes anti-malvare i super anty spyweare...i naravno WOT na mozilli ili chrome-u da zna koje su stranice sigurne a koje nisu

15 godina

ti alati naprave više štete nego koristi,znam probao sam ih,najbolje riješenje je svake godine ponovno instalirati windowse,mislim da 7-ca puno sporije usporava,znan da xp več nakon kojeg tjedna uspori,probaj tune up utilities

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
blackalbum kaže...

ti alati naprave više štete nego koristi,znam probao sam ih,najbolje riješenje je svake godine ponovno instalirati windowse,mislim da 7-ca puno sporije usporava,znan da xp več nakon kojeg tjedna uspori,probaj tune up utilities

da mu windowsi rade kak spada potrebni su mu AV i eventualno neki firewall , malwarebytes , superantispyware , i neki program za optimatizaciju kao tune up ili windows 7 manager ili glary...napomena nemozes koristit sva tri istovremeno , ni dva isto jer ces sam sr*nja napravit na kompu...i nije istina da naprave vise stete nego koristi...probo si ih i radio napamet ili si koristio vise programa pa si napravio vise stete nego sta si mislio da mozes napravit...ako znas koristit programe radit ce ti kako spada...a ako ne onda radije potrazi tutoriale na internetu

15 godina

meni je sasvim dovoljno av firewall i još koji besplatni skener,kad uspori ponovno ću instalirati windowse,kad i win 7 uspori to se toliko ne primjeti kao na xp ,jer malo fluidnije radi

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
blackalbum kaže...

meni je sasvim dovoljno av firewall i još koji besplatni skener,kad uspori ponovno ću instalirati windowse,kad i win 7 uspori to se toliko ne primjeti kao na xp ,jer malo fluidnije radi

tu se slazem...moze dodat eventualno i ccleaner da pobrise ono sta je radio taj dan na kompu...i defragmentacija diska 1x u dva tjedna i toe to...ako nije zatovoljan neka skine windows 7 manager pa neka proba s njim optimizirat windows

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice